banner333

banner309

Gümüş’ün Hedefi Büyük

Yeni sezonda hedeflerinin ligi en iyi yerde tamamlamak olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, “Taraftarlarımızda bize inanıp güvensinler” ifadesini kullandı.

Gümüşhanespor 10.07.2013, 12:19
Gümüş’ün Hedefi Büyük
banner400
  Önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Gümüşhanespor’da teknik direktör Metin İlhan, yeni sezon öncesinde kamp dönemini en iyi şekilde değerlendirerek sezona iyi bir şekilde başlamak istediklerini söyledi. Yeni sezon öncesi çalışmalarına 23 Temmuz’da Gümüşhane’de toplanarak kendi tesislerinde start vereceklerini belirten İlhan, “Ancak bu hazırlıklarımızın öncesinde 21 ve 22 Temmuz’da oyuncu seçmesi yapacağız” dedi. Kendi tesislerinde yapacakları çalışmaların ardından 10 Ağustos’da Nevşehir’e gideceklerini belirten İlhan, sözlerine şöyle devam etti:



BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ



“Burada kampa gireceğiz. Nevşehir’de15 günlük bir kamp dönemi geçireceğiz. Gümüşhanede ki çalışmalarımızda daha çok kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Nevşehir’de ise teknik taktik ağırlıklı çalışmalara ağırlık vereceğiz. Ayrıca fırsat buldukça hazırlık maçı da yapmayı planlıyoruz.”  İyi bir kamp döneminden sonra başarılı bir sezon geçirmeyi amaçladıklarını kaydeden İlhan, “Taraftarlarımızın bizden beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle işimiz çok zor. Ancak kesinlikle hedefimiz ligi en iyi yerde tamamlamaktır. Taraftarlarımızda bize inanıp güvensinler” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11