banner333

banner309

Gümüş’te Hatlar Koptu !

Gümüşhanespor Yönetimi Gümüşhanespor’un bundan sonraki iç saha maçlarının Kadırga TV den yayınlanmasına izin vermeyeceğini belirterek ilginç bir karara imza attı.

Gümüşhanespor 25.03.2013, 22:09
Gümüş’te Hatlar Koptu !
banner400

 Gerekçe, içler acısı.Gümüşhane maçlarının tv den yayınlanması nedeni ile Gümüşhane’de yaşayanların stada gitmeyerek maçları kahvehaneden izlemeleri!

Gümüşhane dışında yaşayan taraftarlar yönetime ateş püskürdü. Yönetimin aldığı bu karar ile ne kadar büyük düşündüğünü de göstermiş olduğunu belirten taraftarlar; "Bu sene Kadırga tv de yayınlanan maçlar sayesinde  haftada bir de olsa memleket hasretini gideriyorduk. Gümüşhanesporu Gümüşhane dışında yaşayan yüz binlerce hemşehrimize ulaştıran tv yayınlarına  izin vermemek tabiri caizse Gümüşhane dışında yaşayanlara büyük saygısızlıktır. TV yayınları gerçekten önemli bir olay. Kulüp yönetimindekileri dahi tv yayınları ile tanıdık, futbolcularımızı, takımımızı tv den izleyerek tanıdık. Kulüp yönetiminin aldığı bu yanlış karardan derhal dönmesini ve Gümüşhanesporu yüzbinlerce Gümüşhanelinin izlemesine olanak tanımasını istiyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (4)
Faruk KUŞ 11 yıl önce
Kötü giişin ardından böyle bir karar alınması saçma.O futbolcuların kendilerini izleyenleri bildiğindan maça daha çok motive olunduğundan yönetimin haberi olmasa gerek.
kadir 11 yıl önce
taraftar maça gelmiyor söylemi tamamen bahane.sanki maç verilmese stadda boş koltuk kalmayacak.bilmiyor mu yönetim Gümüşhanedekilerin ne olursa olsun stada gelmediğini.rezil olmamak için yayınlamıyoruz desenize şuna.
köksal 11 yıl önce
gurbetten gümüşhaneyi izleme fırsatı buluyorduk çok yazıkkk
FATİH TAŞDELEN 11 yıl önce
Nasrettin hoca fıkrası gibi. biz maçlar yayınlanmazken de o sahaya maç izlemeye kaç kişinin gittiğini biyoruz. Gidenler de tiyatro izler gibi maç izliyor.Yöneticiler önce o takıma amigoluk yapacak dört tarafatara eğitim aldırıp taraftarı yönlendirmeyi ,tezahurat yapmayı öğret5sinler.Yoksa maç başlıyor bir baba hindi maç bitiyor bir babbb hindi.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11