banner333

banner309

Gümüşhanespor’u bu maçta yalnız bırakma!

Ankara Demirspor virajında takımının desteğine ihtiyacı var. Aynı yöne giden sürücü ve yolcuları bir araya getirerek yol masraflarının paylaşılmasını sağlayan dünyanın en büyük yolculuk paylaşım ağı BlaBlaCar’la Gümüşhane’den Ankara’ya 49 TL’ye hem hesaplı hem de eğlenceli yolculuk yapabilirsin.

Gümüşhanespor 29.04.2016, 14:20 29.04.2016, 14:39
Gümüşhanespor’u bu maçta yalnız bırakma!
banner400
 Spor Toto 2. Lig’de son haftaya giriliyor. Play-Off’a kalma mücadelesi veren Gümüşhanespor’un desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacı var. ‘Yağmurda çamurda yanındayım’ sadece tezahüratta kalmasın. Türkiye’nin de dahil olduğu 22 ülkede 25 milyondan fazla üyeden oluşan güvenilir topluluğu ile dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım ağı BlaBlaCar sayesinde sadece 49 TL’ye Ankara Demirspor deplasmanında takımına destek ol. Yolculuğunu seninle aynı yöne giden sürücülerle paylaşarak daha hesaplı ve eğlenceli hale getir. Araban varsa yolculuk ilanı vererek deplasmana giden yol arkadaşlarıyla yol masraflarını paylaşarak yakıt masraflarından tasarruf edebilirsin.
BlaBlaCar’da sistem nasıl işliyor?
BlaBlaCar’da sistem şöyle işliyor: BlaBlaCar’ın ücretsiz mobil uygulamasını indirerek ya da www.blablacar.com.tr adresine girip Facebook hesabınızla giriş yaparak profilinizi oluşturuyorsunuz. Üyelerimiz profil bilgileri kısmında T.C kimlik numaralarını da doğrulayabiliyor. Böylece üyelerin platformda gerçek isimleriyle yer alması sağlanıyor. Bunlara ek olarak e-posta adresi ve telefon numarası doğrulaması da yapılıyor. Ayrıca yeni eklenen bir özellik olan Linkedin doğrulamasını da web sayfamız üzerinden yapmak mümkün.

Yolcuysanız, gideceğiniz yeri ve yolculuk yapacağınız tarihi seçiyorsunuz ve karşınıza sizinle aynı yöne yolculuk etmek isteyen sürücüler çıkıyor. Kendi aracınızla yolculuğa çıkıyorsanız, profilinize aracınızın modelini ekliyor, yolculuğunuzun detaylarını ve aracınızdaki boş koltuk sayısını belirtiyorsunuz. Sistem size o yolculuk için koltuk başına bir masraf katkı payı öneriyor. Masraf katkı payı, kar gözetmeksizin yol masraflarını diğer yolcularla paylaşmanıza imkân verecek şekilde belirleniyor.

Ardından sıra profilleri inceleyerek yolculuk arkadaşlarınızı daha yakından tanımaya geliyor. BlaBlaCar’ın güvenilir topluluğunda, üyelerin fotoğraflarını ve kısa biyografilerini görebilir, potansiyel yolculuk arkadaşlarınız hakkında daha önceki yolculuklarında bırakılmış yorum ve puanlamaları inceleyebilirsiniz. İsterseniz de onlarla iletişime geçip aklınıza takılanları sorabilir, nasıl biri oldukları hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Yolculuk sonrasında ise hem yolcular hem de sürücüler birbirlerine puan verip, yorum yaparak hem güvenilir bir topluluğun oluşturulmasına katkıda bulunuyor hem de bir sonraki yolculukta diğer üyeler tarafından tercih edilme şanslarını artırıyorlar.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09