banner333

banner309

Gümüşhanespor’da Neler Oluyor?

Bayburt’ta oynanan Hacettepespor karşılaşmasında bir puan alan, geçtiğimiz hafta ise Pendik deplasmanından puansız dönen Gümüşhanespor, üst üste kendi evinde oynayacağı Niğde Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor mücadelelerinden 3’er puan çıkartarak şampiyonluğun en kuvvetli adayı olduğunu göstermek istiyor.

Gümüşhanespor 10.11.2017, 17:29
Gümüşhanespor’da Neler Oluyor?
banner400

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Gümüşkoza’ya yaptığı açıklamada, son iki haftanın kendileri için sıkıntılı geçtiğini kaydederek, “Puan kayıpları ile yaşadığımız sıkıntılardan kurtulmaya, toparlanmaya çalıştığımız bir süreç geçiriyoruz” dedi.

Bu zor süreci pazar günü Niğde Belediyespor maçını kazanıp üzerlerinde ki baskıyı atlatmak istediklerini belirten Eriş, “Tekrar liderliği almak istiyoruz. Ben çocuklarıma güveniyorum. İnşallah bu maçı kazanacağız ve ondan sonra oturup bir değerlendirme yapacağız. 5 hafta aradan sonra kendi sahamızda oynayacağımız üst üste iki maçımız var. Bu şansı iyi değerlendirip tekrar çıkışa geçeceğiz” diye konuştu.

“Gümüş Her Halükarda Şampiyon Olur”

Takımın her halükarda şampiyon olacağına inandığını dile getiren Eriş, “Gümüşhane sırf bu yüzden takımına sahip çıksın. Bizim herhangi bir beklentimiz yok. Ben inanıyorum ki pazar günü taraftarlarımız da takımına sahip çıkacak bir görüntü ortaya koyacaktır. Bizde ondan sonra oturup bazı kararlar vereceğiz” şeklinde konuştu.

Eriş’den İstifa Sinyali

Kendisinin taraftarla karşı karşıya getirildiğini vurgulayan Eriş, “Çok ciddi bir durum söz konusu oldu. Ben bunca hakaretleri bir masör uğruna yaşayacak bir insan değilim. Ayrıca; ben taraftarıma asla saygısızlık yapacak, terbiyesizlik yapacak birisi değilim. Taraftar benim velinimetim ama beni taraftarla, masör üzerinden karşı karşıya getiren bir kesim oldu. Bu kesimden dolayı da çok kırgınım ve üzgünüm. Meslek hayatı boyunca üç aydan fazla başka bir kulüpte kalmayıp, ilk defa Gümüşhane’de bu kadar fazla kalan bir masör adına söylüyorum. Böyle bir adam, bize bu şekilde karşı karşıya getirecek kadar güçlüyse o zaman bizimde burada yapacak fazla bir şeyimizin olmadığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Ben Kulübün Patronu Değilim”

Gümüşhanespor’da kurumsal bir yapı oluşturmaya çalıştığına dikkat çeken Tecrübeli Teknik Direktör; “Hep söyledim, ben bu kulübün sadece futbol adına patronuyum. Kulübün patronu değilim. Ben burada sadece aldığım kararları yönetim kuruluna bildiririm. Yönetim kuruluda karar verirse onaylar. Karar vermezse onaylamaz. Bu onayı vermesine rağmen sanki masörü ben göndermişim gibi, kamuoyunun önüne atılmamı ve üç aydır burada olmama rağmen son üç haftadır şahsıma yapılan hakaretleri görmezlikten gelemem. Çok hassasım bu konularda” dedi.

“Gariban Dediğiniz Masörü İyi İnceleyin”

Taraftara da seslenen Eriş, “Ben lider bir takımın hocasıyım. Bu yüzdende kalkıp lider bir takımın hocasına amiyane bir tabirle, ‘Garibanın ekmeğinden ne istediniz’ diyecek kadar ileriye giden; ki o gariban dediğiniz adamın altında arabasının, oturacağı evinin, bankasındaki paralarının hesabını bilmeyen o taraftarın daha iyi düşünmesi gerekir. Ben zaten gariban babasıyım. Garibanın ekmeğine son verebilir miyim. Gariban diye adlandıran o kişiler ne yazık ki kendilerinin daha gariban olduklarının farkında değiller. Çoluğunun çocuğunun ekmek parasından kısarak maça geldiklerinin farkında değiller. Onu koruyacaklarına, onu garibanmış gibi lanse edip sahip çıkıyormuş gibi bir pozisyona gireceklerine önce onun bir hesaplarına ve mal varlıklarına baksınlar sonrada kendileriyle bir mukayese etsinler. Duygu sömürüsüne sahip olan insanlar bir gün mutlaka kaybedecektir. Ama bu kadar duygu sömürüsüne yenik düşen bir camianın taraftarı önce takımım demeliydi. Takımım demedi. Üç haftadır sahaya çıkan oyuncuların emeğini düşünmedi ve sadece bir masörün geriye dönmesi için uğraş verdi” diye konuştu.

“Yönetim Çıkıp Açıklama Yapmalıydı”

Madem böyle bir kaos ortamı yaratılmaya çalışılıyor, kulübün bu konuda bana destek verip kamuoyuna bir açıklama yapması gerekir. Bunun bir yönetim kararı olduğunu açıklamalarını beklerdim. Ne yönetimden nede başkandan her hangi bir açıklama yapılmadı. Bu insanlar sanki masörü ben istemedim de gönderdim olarak biliyorlar” şeklinde konuştu.

“Benim Şampiyon Olmaktan Başka Bir Beklentim Yok”

Açıklamalarında, yaşananları sadece masör olayına bağlamadığını vurgulayan Eriş, “Sadece bu masör olayı olarak da değil. Üç haftadır biz hem sağ beksiz hem de sol beksiz olarak oynamaya çalıştık. Bu beksiz oynamanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Biz buna rağmen hala lider takımız. Bir puanla emaneten bıraktığımız liderliği bu hafta Niğde maçından sonra inşallah geri alacağız. Bu çocuklara destek versinler. Taraftar dediğin sadece gol atınca bağırmak değil. Bunu herkeste yapıyor zaten. Taraftarlık bu değildir. Asıl taraftarlık, takımını iyi gününde de kötü gününde de yalnız bırakmayıp sahip çıkmaktır. Ben kendi adıma hiçbir destek istemiyorum. Kimsede reva görmesin herkes biraz elini vicdanına koysun. Burada bunca mücadeleyi verirken iki ayda evime iki defa gittim. Şunu herkes bilsin; Benim şampiyon olmaktan başka bir beklentim yok” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk


Haber Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi


 

Yorumlar (1)
Ahmed coskun kose 6 yıl önce
Hoca diyorki
Yonetim aciklama yapmaliydi
Bende diyorum ki hangi yonetim
Birlik olmayan yerde dirlik olmaz
Cok uzgunum basamak yapmayin bu milleti
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39