banner333

banner309

Gümüşhanespor'da, Mehmet Kaya Dönemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve son haftalarda kötü bir grafik çizen Gümüşhanespor’da teknik direktör Gürses Kılıç istifa etti. Kılıç’ın istifasının adından kulübün yeni teknik direktörü ise hemşerimiz Mehmet Kaya oldu.

Gümüşhanespor 16.02.2015, 17:02 16.02.2015, 17:03
Gümüşhanespor'da, Mehmet Kaya Dönemi
banner400
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve son haftalarda kötü bir grafik çizen Gümüşhanespor’da teknik direktör Gürses Kılıç istifa etti. Kılıç’ın istifasının adından kulübün yeni teknik direktörü ise Mehmet Kaya oldu.

Gümüşhanespor’da son dönemde ard arda alınan başarısız sonuçlar, istenen oyunun sahaya konulamaması ve son olarak kendi sahasında 3-1’lik Sarıyer mağlubiyetinin ardından teknik direktör Gürses Kılıç istifa etti.

Gümühanespor Kulüp Başkanı İdris Çimen,  yaptığı açıklamada, Gürses Kılıç’ın, Gümüşhanespor’a zarar vermemek adına istifa ettiğini ve Kılıç’ın istifasının ardından takımın başına Gümüşhaneli hemşehrimiz Mehmet Kaya’nın getirildiğini söyledi. 

Çimen, “Gürses Kılıç benim ve camianın çok iyi tanıdığı hocalardan birisi. Tabii ki bu futbol. Profesyonel bir takım çalıştırıyoruz. Bütün takımlarda olduğu gibi Gümüşhanespor’da da bu tür şeyler yaşanabilir. Kılıç’ın ayrılması sadece kötü gidişattan değil, Gümüşhanespor’u çok sevdiği için ve Gümüşhanespor’a zarar vermeme adına takımdan ayrılma kararı almıştır. Bundan sonraki maçlara inşallah iyi konsantre olup Gümüşhanespor’a daha güzel günler getireceğimize inanıyorum.” dedi.

Mehmet Kaya’nın Gümüşhaneli olduğunu, daha önce farklı takımları çalıştırdığını ve şuanda da boşta olduğunu belirten Çimen, “Gümüşhane’nin tanıdığı bildiği iyi bir hoca. İnşallah Mehmet hocayla başarılı oluruz” diye konuştu.


Yorumlar (1)
hacı.emin.bayram 9 yıl önce
Gumuşhaneyi.seviyorum
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11