banner333

banner309

Gümüşhanespor, Zahit Fındık İle Sözleşme İmzaladı

Gümüşhanespor, geçtiğimiz iki sezonu Gümüşhanespor’da geçiren ve sezon başı Manisaspor’a transfer olan kanat oyuncusu Zahit Fındık ile sözleşme imzaladı.

Gümüşhanespor 07.01.2018, 22:27 07.01.2018, 22:52
Gümüşhanespor, Zahit Fındık İle Sözleşme İmzaladı
banner400

Gümüşhanespor, geçtiğimiz iki sezonu Gümüşhanespor’da geçiren ve sezon başı Manisaspor’a transfer olan kanat oyuncusu Zahit Fındık ile sözleşme imzaladı.

Devre arasında kulübü ile sözleşmesini fesheden kanat oyuncu kendisini 1.5 yıllığına Gümüşhanespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yeni transfer Kırmızı-Beyazlı ekibin Antalya’da sürdürdüğü kampa katıldı ve çalışmalarına başladı.

İmza töreninde düşünceleri belirten kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar, “Zahit bizim gözümüz, kulağımız, dilimiz bizim yapamadığımızı o sahada yapıyor. İlk konuşmada biz bir aileyiz dedim. Zahit yine ailesine geri döndü. Ben Gümüşhane'den ayrılışına üzülmedim mi üzüldüm ama bir üs lige gittiği için onun adına sevindim. Ama tabi doğru bir adres değildi. Çünkü o kulüp hakkında bir şey söylemek istemiyorum ama beklenen olumsuzluklar. Zahit’in performansında etkili oldu” dedi.

Başkan Büyükbayraktar, “Burada ikinci bir baharını yaşayacak. Buradan birinci lig değil süper lig yapmasını ondan istiyorum. Allah hakkımızda neyse onun adına da, bizim adımıza da, kulübümüz adına da onu sahip etsin. İnşallah geçen sezon yapamadığını bu sezon yapar diye düşünüyorum” diye konuştu.

Yeni transfer Zahit Fındık ise Gümüşhanespor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek , “Yuvama, aileme ve evime döndüğüm için çok mutluyum. Bir yarım kalan bir işimiz vardı, inşallah onu bu sene çözeceğiz. Onun için buraya geldik. Takım arkadaşları olsun, hocalarımız olsun, başkanlarımız olsun, taraftarlar olsun yine gördüğüm için çok seviniyorum. Ben açıkçası Gümüşhanespor’u takım olarak görmüyorum ailem olarak görüyorum. Evden çıkardın ya yine eve gidersin benimde öyle bir hissim vardı. Ben burayı terk etmedim. Her zaman Gümüşhane benim kalbimde vardı. Ben Bayburtluyum ama artık Gümüşhaneliyim’de” şeklinde konuştum.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11