banner333

banner309

Gümüşhanespor yılın maçına hazırlık içerisinde

Son 2 sezondur play-off finallerinde bir üst lig şansını kaybeden TFF 2.lig, Beyaz Grubun lideri Gümüşhanespor, şampiyonluk maçında Altay’la karşılaşacak. Teknik patron Ziya Doğan, bu müsabakayı yılın maçı olarak değerlendirdi.

Gümüşhanespor 02.05.2018, 07:50 12.06.2018, 09:10
Gümüşhanespor yılın maçına hazırlık içerisinde
banner400

Son 2 sezondur play-off finallerinde bir üst lig şansını kaybeden TFF 2.lig, Beyaz Grubun lideri Gümüşhanespor, şampiyonluk maçında Altay’la karşılaşacak. Teknik patron Ziya Doğan, bu müsabakayı yılın maçı olarak değerlendirdi.

Ligde sezon boyunca haftalarca lider olarak kalan, bir dönem sancılı teknik direktör deneyimlerinin ardından Gümüşhaneli hemşehrimiz Ziya Doğan’la yeniden şahlanışa geçen temsilcimiz, ligin son maçında İzmir deplasmanında karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarını İzmir’de sürdürüyor.

Hafta sonu sahasında 3-1 galip geldiği Nazilli Belediyespor müsabakasının ardından ertesi gün İzmir’e giden teknik heyet ve futbolcular antrenmanlara başladı.

Sıcaklık ve nem farkı nedeniyle adaptasyon sürecine erken başlayan takımımızın teknik patronu Ziya Doğan, Nazilli Belediyespor maçında hakemin iki tane yüzde 100 penaltıyı vermediğini, 3-1’lik skoru sağladıktan sonra Altay maçı öncesinde oyuncuların sarı kart cezalısı durumuna düşmemesi için değişikliklere gittiklerini söyledi.

Nazilli Belediyespor maçının ardından geceyi Gümüşhane’de geçirdiklerini ve hemen ertesi gün İzmir’e geldiklerini kaydeden Doğan, “Şuanda İzmir şartlarında hava Gümüşhane’ye göre daha sıcak, nem oranı çok yüksek. Futbolcuların maça kadar çalışmalarını devam ettireceğiz” dedi.

“Yine canlı ve gol arayan, takım oyununda daha üst seviyede mücadele edeceğiz”

TFF 2.lig, Beyaz grupta yılın maçının hafta sonu Gümüşhanespor ile Altay arasında oynanacağını kaydeden Doğan, “Köklü bir camia ile oynayacağız. Onlar bizim bir puan gerimizde. Bize beraberlik te yetiyor. Fakat beraberlik için oynamayacağız. Bizim gol atmamız lazım. 90 dakika oyunu korumak gibi bir hataya düşmeyeceğiz. Yine canlı ve gol arayan, takım oyununda daha üst seviyede mücadele edeceğiz. Zor bir maç olacak. İnşallah gülen taraf biz oluruz” diye konuştu.

“Bu maçta hata telafisi yok”

Takımda oynamayan oyuncuların da oynayanlar kadar form tutması gerektiğini ve hemen hemen herkesin hazır duruma geldiğini ifade eden Doğan, “Biz artık takımı biraz zenginleştirdik. Hemen hemen herkes hazır duruma geldi. Cezalı oyuncuların dışında oynayan oyuncular arkadaşlarını aratmadı. İşte takım olgusu yavaş yavaş oluştu ama ligin son maçı artık. Bu maçta hata telafisi yok. Çok çalıştık. Çok iyi niyetli mücadele ettik. Bunun sonunda inşallah buradan memleketimize şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Allah inşallah bunu bize nasip eder” şeklinde konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (2)
orhan 6 yıl önce
bekliyoruz özlem ve hasretimizi boşa çıkarmayın a
Allah yardımcınız olsun
yunus 6 yıl önce
insAllah gumushane tek yurek olalim
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11