banner333

banner309

Gümüşhanespor Transferi Kapattı

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, transfer çalışmaları doğrultusunda 5 sporcuyla daha sözleşme imzalayarak transfer defterini kapattı.

Gümüşhanespor 26.08.2014, 16:43 26.08.2014, 16:44
Gümüşhanespor Transferi Kapattı
banner400
 Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, transfer çalışmaları doğrultusunda 5 sporcuyla daha sözleşme imzalayarak transfer defterini kapattı.

Gümüşhanespor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Metin Şeker Pendikspor'un kaptanı sağ bek Abdullah Yılmaz, Adanaspor'dan orta saha oyuncusu Fatih Mustafa Baydemir, Beşiktaş'tan sol bek Caner Turp, Denizlispor'dan orta saha oyuncusu Yusuf Emre Kasal, Almanya'dan gurbetçi stoper Muhittin Baştürk'ü renklerine bağlayarak transferi kapattıklarını söyledi.

"TARAFTARLARIMIZ BU SEZON GURUR DUYACAKLARI BİR GÜMÜŞHANESPOR İZLEYECEK"

Çok iyi bir kadro kurduklarını ve yeni sezona hazır gireceklerini kaydeden Şeker, uzun çalışmalar sonunda çok kaliteli ve alternatifli bir kadro kurduklarını belirterek, “Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda transfer komitemizle yaptığımız koordineli çalışmalarla çok önemli isimleri kadromuza kattık. Taraftarlarımız bu sezon gurur duyacakları bir Gümüşhanespor izleyecekler. Hocamızın talep ettiği ve eksik gördüğü bölgelere gerekle takviyeler yapıldı. Teknik kadromuzdan yeni bir talep gelmedi sürece transferi kapattık diyebiliriz. Bundan sonra bütün konsantremizi yakında başlayacak lige odaklayacağız. Yeni sezonun takımımıza ve tüm futbol camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

"SEZONA SORUNSUZ GİRECEĞİZ"

Transferin sorunsuz tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Gümüşhanespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç ise “Takımımızla çalışmalara başladığımız günden itibaren belirlediğimiz eksik bölgelerimize gereken takviyeleri yaptık. Taleplerimizi koşulsuz yerine getiren Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Kadromuzu tamamladık diyebiliriz. Son transferlerimizin takıma geç katılmalarından dolayı hazır olmamaları dışında herhangi bir sorunumuz yok. Kısa zamanda yeni arkadaşlarımızı takımımızın seviyesine çıkarmak için çalışmalara başladık. Sezona sorunsuz gireceğiz.” şeklinde konuştu.


Yorumlar (1)
Dinçer erkovan 9 yıl önce
Bayburt'u olarak gümüşhane spor'a başarılar dilerim ve muhittin baştürk'e başarılar dilerim
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09