banner333

banner309

Gümüşhanespor, Kongre'ye Gidiyor

Gümüşhanespor, kulüp başkanı Kaya Büyükbayraktar'ın başkanlık görevini bırakacağını açıklamasından ötürü kongreye gidiyor.

Gümüşhanespor 01.07.2017, 02:00
Gümüşhanespor, Kongre'ye Gidiyor
banner400

Spor Toto 2.lig ekiplerinden temsilcimiz Gümüşhanespor’da Başkan Kaya Büyükbayraktar’ın istifasının ardından kongrenin 9 Temmuz’da yapılacağı bildirildi.

İstifa kararının nedenleri ve kongre süreci ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Büyükbayraktar, “İstifa kararımdaki en büyük sebeplerin başında sağlık ve ailevi sorunlarım olmuştur” dedi. 

Kongre kararı için yönetimden yetkiyi aldığını kaydeden Büyükbayraktar, “9 Temmuz’da kongremizi gerçekleştireceğiz. Ben ille bir isim üzerinde durmak istemiyorum. Benim adayım şudur dersem arkadan gelecek olana haksızlık yapmış olurum. Önce bir arkadaşlar çıksınlar ortaya. İnşallah birkaç isim çıkar ortaya.  Bizde kendi aramızda konuşur istişare eder ve bu işi kim en iyi yapacaksa bizde ona göre bir arkadaş bulur ve bu görevi ona emanet ederiz” ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda sıkça dillendirilen başkanlığı oğlu Kayahan’a mı devredecek sorusuna cevap veren Büyükbayraktar, “Oğlum Kayahan’ın kesinlikle şu aşamada başkanlık için aday gösterilmesi şık ve etik olmaz.  Yarın kamuoyunda babadan oğula geçen bir kraliyetmiş gibi yakıştırmalara maruz kalabiliriz. Zarar edilecek bir hareketin ne eyleminden nede söyleminden hep uzak kalmak isterim” diye konuştu.
 

Şahin Öztürk

Yorumlar (1)
Emrullah taşçı 7 yıl önce
Ğümüşhaneye her şey yakışırherşeyin hayırlısı olsun istambul bizibaşkansız bırakmasınlar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38