banner333

banner309

Gümüşhanespor, Komandolarımızı Ağırladı

Gümüşhanespor sabah kahvaltısında Kürtün Komando Birliğini Ağırladı.

Gümüşhanespor 19.11.2017, 21:56 19.11.2017, 21:55
Gümüşhanespor, Komandolarımızı Ağırladı
banner400

Şehrin yoğun politik ve spor gündemi dolayısıyla merkez bölgesinde yoğunlaşan güvenlik önlemleri kapsamında şehir merkezi yakınında göreve çıkan Komando Birliği, Gümüşhanespor yönetimi tarafından kulüp tesislerinde kahvaltıya davet edildi. 


Kahvaltıya bizzat ev sahipliği yapan Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Büyükbayraktar;”Ülkemizin zor şartlardan geçmekte olduğu günümüzde, memleketin dört bir yanında, karda kışta, canıyla kanıyla vatan hizmetinde olanlara şükran borçluyuz.
Bizim memleketimiz Gümüşhane, bu ülkenin çimentosunda çok değerli yeri olan vatan parçalarından biridir. 
Gümüşhane deyince akla önce memleket sevdası, bayrak aşkı ve milli birliğe inanmış vatan evlatları gelir. Şehrin sosyal dokusunda çok değerli yeri olan Gümüşhanespor için hizmet etmek, bizim memleket sevdamızın gereğidir. Bizi buralarda tutan tek haslet sıla sevdası ve hizmet aşkıdır. 
Bugün bizim için bu hizmet aşkına çok farklı bir seviye kazandıran bir sofra etrafında, Komando Birliği’nin cengaver evlatlarıyla birlikte olmak, bizi fevkalade duygulandırmış, bu sofranın onuruyla göğsümüz kabarmıştır” dedi.


Asbaşkan Mutlu Gürler’in yanı sıra, kulüp görevlileri emektar Kaptan Aziz Bal, Efraim Ayvaz, Hayati Bal ve tesis aşçısı Orhan Turgut’un iştirak ettiği kahvaltı, samimi bir aile atmosferini aratmadı. 
Kahvaltı için memnuniyetini ifade eden Komando Birliği Komutanı Üsteğmen Orhan Polat ise; memleketi Kahramanmaraş’ta bu hafta sonunda oynanacak müsabaka için, dostluk ve kardeşlik atmosferi dileklerini paylaşarak, kulüp yönetimine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11