banner333

banner309

Gümüşhanespor İyi Yerlere Gelecek

Başkanlığa Kaya Büyükbayraktar’ın seçilmesinden sonra büyük bir atılım içerisine giren Gümüşhanespor, tek hedefini PTT 1. Lig’e çıkmak olarak belirlemişti. Kırmızı-Beyazlı yönetim yeni sezon öncesi ilk büyük hamlesini de eski milli futbolcu Fatih Akyel’i teknik direktörlük görevine getirerek gerçekleştirdi.

Gümüşhanespor 03.07.2015, 12:58 03.07.2015, 12:59
Gümüşhanespor İyi Yerlere Gelecek
banner400

 Fatih Akyel’in Gümüşhanespor ile anlaşması Gümüşhane’de büyük heyecan oluştururken, genç teknik adam sıcağı sıcağına ilk röportajını günebakış’a verdi. 



Gümüşhanespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyen Akyel, “İnşallah bana inananların güvenini boşa çıkarmayacağım” dedi. 



Yıllardır profesyonel liglerde üst düzey futbol oynadığını belirten genç teknik adam, “Bu zamana kadarki edindiğim bilgi ve birikimleri Gümüşhanespor’a yansıtmak istiyorum. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak iyi bir birliktelik sağlayarak şehre yeniden heyecan ve istek getirmek için uğraşacağız” dedi.  



Kırmızı-Beyazlı taraftarları tribüne çekmek istediklerini dile getiren Fatih Akyel, “Gümüşhane belki küçük bir şehir. Ancak potansiyeli olan bir şehir. İyi bir kadro kuracağız. Bu doğrultuda transferde adeta ince eleyip sık dokuyacağız. Gümüşhane’yi en iyi yere taşıyacağız. Gümüşhanespor’un başarılı olması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Taraftarlarımızın da bundan en küçük bir endişesi olmasın” ifadelerini kullandı. 



Transfer çalışmalarına da start vereceklerini kaydeden genç teknik adam, sözlerini şöyle noktaladı: “Başkanımız ile uzun bir süre görüştük. Ancak transferle ilgili yol haritamızı birkaç gün için de yeniden bir araya gelerek belirleyeceğiz. Şimdi başkanımız yeni yönetimini belirleyip görev dağılımını yapacak. Ardından transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz. Transferde akıllı doğru hamleler yapmak istiyoruz. Artık bundan bütün enerjimizi, bütün mesaimizi başarılı olmak için vereceğiz”



Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (1)
AHMET KAYA 9 yıl önce
hayırlı olur inşallah
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37