banner333

banner309

Gümüşhanespor Galibiyet Arıyor

Ligde son 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Gümüşhanespor yarın seyircisi önünde kazanmak istiyor.

Gümüşhanespor 13.04.2014, 01:02 13.04.2014, 01:03
Gümüşhanespor Galibiyet Arıyor
banner400
 Spor Toto 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, kendi sahasında karşılaşacağı Turgutluspor müsabakasının son hazırlıklarını bugün tamamladı.

Toplamda 6 evinde ise 3 haftadır maç kazanamayan kırmızı beyazlılar bu kez şeytanın bacağını kırarak 3 puan almak istiyor. Ligin bitimine 5 hafta kala evinde Turgutlusporla karşılaşacak olan Gümüşhanespor seyirci avantajını da kullanarak kötü gidişatına dur demeyi hedefliyor.

“PERFORMANSIMI BEĞENMİYORUM”

Teknik Direktör Murat Gürkan Zora, yaptığı açıklamada, “Kendime bir özeleştiri yapmak gerekirse performansımı beğenmiyorum. Takım performansına katkım, antrenmanlar, alternatifler konusunda bu güne kadar yaşadığım sıkıntılar kariyerim açısından ders çıkarmamı sağladı.” diye konuştu.

“MAÇLARIN SONUNU GETİREMEDİK”

Son haftalarda istedikleri sonuçları alamamanın takım olarak motivasyon kaybı oluşturduğunu ifade eden Zora, “Kaç haftadır istediğimiz sonucu alamamamız takım olarak bir motivasyon kaybı oluşturdu. Kazanmamız gereken maçları kazanamadık. Takım olarak en büyük hatamız maçların sonunu getirememiz. Ama şartlar ne olursa olsun, ne kadar kötü olursa olsun hep üst bir hedef koyulmalı. Hem oyuncularım hem ben her maçın bir gösterim maçı olduğunu bilip ona göre bireysel hedefler koyarak bunu takımın hedefine yansıtmak zorundayız.” dedi.

ÖNEMLİ İSİMLER SAHADA YOK

Kırmızı beyazlılar kazanmak zorunda olduğu bu karşılaşmada birçok önemli isimden faydalanamıyor. Cezalı Fırat, İzzet ve Bilal’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Yılmazcan, Selçuk Emre ve Rıdvan da yarın sahada olmayacak isimler arasında.

Yarın Yenişehir stadyumunda oynanacak olan karşılaşma 14.30 da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Çağdaş Altay yönetecek.

TURGUTLUSPOR KARŞISINDA MUHTEMEL 11

Teknik direktör Zora’nın Turgutluspor karşısına süreceği 11 ise şu şekilde: Kalede Hasan  savunmada Koray, İskender, Taner, Cihat orta saha da Ali Kılıç, Ali Osman, Burak, Gökhan Karali görev alırken,  forvette ise Samet ve Tekin oynayacak.

HaberKaynağı: Figen Tok - www.29webtv.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39