banner333

banner309

Gümüşhanespor Altyapıya Sahip Çıktı

Spor Toto 2.lig Beyaz Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, altyapısını güçlendirmek adına amatör ligde mücadele eden 100 sporcuyu kulüp bünyesine kattı.

Gümüşhanespor 07.01.2014, 16:36 07.01.2014, 16:37
Gümüşhanespor Altyapıya Sahip Çıktı
banner400

 Amatör ligde mücadele eden Özel İdarespor ve Telekomspor'un oyuncularıyla oluşturulan takım gençlik gelişim liginde mücadele ediyor. Altyapı oyuncularına önümüzdeki süreçte 14-19 yaş grubunda ilçelerdeki sporcular da dahil edilecek.


Gümüşhanespor Altyapı Antrenörlerinden Turgut Ataman, bünyesinde 100'e yakın sporcu barındıran Gümüşhanespor altyapısının bu sayede genç sporculara profesyonel ligde kendilerini gösterme şansı tanıdığını söyledi.

Genç sporculara ve ailelerine eğitimleriyle birlikte futbolu da profesyonel düşünüp futboldan ekmek yemeleri tavsiyesinde bulunan Ataman, bu noktada sporcu velilerinin çocuklarını destekleyerek özgüvenlerini ortaya çıkarmaları noktasında büyük iş düştüğünü söyledi.

Sporcunun maçlarına ve antrenmanlarına giderken aile ve kulüp arasında kalmaması gerektiğinin altını çizen Ataman, "Bu tür olaylar sporcunun performansını aşırı derecede etkiliyor. Bizim antrenör olarak yaşadığımız en büyük sorunlardan bir tanesi de bu. TrabzonRizeTokatSamsunGiresun'da çocukların okulu, dershanesi yok mu? Gittiğimiz her yerde sporcuların aileleri gelip çocuklarına destek veriyor. Bizde Gümüşhaneli genç sporcularımızın velilerinden isteğimiz budur." dedi.

Gümüşhanespor yönetimine de sporculara bu imkanı sağladığı için teşekkür eden Ataman, "Daha fazla Utku'lar, Özgen'ler çıkması için hep destek tam destek diyorum. Profesyonel takımızı izlerken de daha fazla Utku, daha fazla Özgen, daha fazla Taner görmemiz için velilerimizden çocuklardan desteğini esirgememelerini istiyoruz." dedi. 

Yorumlar (1)
şiranlı 10 yıl önce
tebrikler çok iyi olmuş kendi kaderimizi kendimiz belirleriz .her sene onlarca futbolcu almaktansa alt yapıdan kendi evlatlarımızla ve yapılanacak 3. 5 sağlamtakviye ile daha başarılı oluruz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46