banner333

banner309

Gümüşhane Savaşacak

Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü İlhan, yeni sezon öncesinde iddialı sözler sarf etti.

Gümüşhanespor 23.07.2013, 10:36
Gümüşhane Savaşacak
banner400
  Gümüşhanespor Teknik Direktörü Metin İlhan, yeni öncesi taraftarların yüreğine su serpen açıklamalar yaptı. Başarılı teknik adam yeni sezonda savaşan bir takım olacaklarını söyledi. Artık Gümüşhanespor için yepyeni bir sayfa açıldığını belirten İlhan, “Gümüşhanespor yıllar sonra 2. Lig’e çıkmayı başardı. Hedefimiz yıllar sonra çıktığımız 2. Lig’de başarılı olmaktır. Bunun için adımlarımızı sağlam ve bir o kadar da dikkatli atacağız” dedi.



ALTERNATİFLİ KADRO



Geçen yılki iskelet kadrolarını korumayı başardıklarını ifade eden İlhan, “Geçen sezon takımın şampiyonluk ipini göğüslemesinde bu oyuncular başrol oynamıştı. Bu nedenle bu oyuncularla yeniden anlaştığımız için mutlu olduk. Bu başarılı kadromuzu da yaptığımız transferle daha da güçlendiriyoruz. Bu zamana kadar kadromuza önemli transferler gerçekleştirdik. Bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hedefimiz zorlu lig maratonuna alternatifli bir kadro ile girmektir” dedi.



TESLİM OLMAYACAĞIZ



“Gümüşhanespor taraftarı yeni sezonda nasıl bir Gümüşhanespor görecek" sorusuna ise Kırmızı-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Metin İlhan, koşan, mücadele eden, savaşan ve birlikteliği olan bir takım oluşturmaya çalışacaklarını anlattı. Zorlu bir lig maratonun kendilerini beklediğinin farkında olduklarını kaydeden başarılı teknik adam, “Ama bu zorluğun üstesinden gelmeyi başaracağız.  Savaşçı bir takım olacağız. Rakibimize asla teslim olmayacağız. Bu takım 90 dakika boyunca koşacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09