banner333

banner309

Gümüşhane Saldırıyor

Bu zamana kadar 4 oyuncu takviyesi yapan Gümüşhanespor, transferi defans, sağ kanat, ön libero ve forvet ya da forvet arkasına yapacağı takviyelerle noktalamak istiyor.

Gümüşhanespor 08.07.2013, 13:14
Gümüşhane Saldırıyor
banner400

  İç transferde iskelet kadrosunu koruyan ve bu kadrosunu dış transferde Ofspor’dan kaleci Hasan Yaranlı, Bursa Nilüfer’den Berkay Onarıcı, Çankırıspor’dan Rıdvan Kocer ve Pazarspor’dan Ali Osman Aydoğan’ı renklerine katan Kırmızı-Beyazlılar, defans, sağ kanat, ön libero ve forvet ya da forvet arkasına bir oyuncu daha alarak transferi noktalamak istiyor. Kırmızı-Beyazlı yönetim de Teknik Direktör Metin İlhan’ın verdiği raporlar doğrultusunda transfer görüşmelerini büyük bir titizlik içerisinde sürdürdüğü belirtildi.



ARAYIŞLAR SÜRÜYOR



Teknik Patron İlhan 20 Temmuz’da başlayacakları yeni sezon hazırlıklarına kadar transferi büyük ölçü de tamamlamak istediklerini söyledi. Mevcut iskelet kadrolarını koruduklarını ifade eden İlhan, “Bu kadromuzu yaptığımız transferle daha da güçlendiriyoruz. Bu zamana kadar 4 oyuncuyu renklerimize kattık. En az 3-4 oyuncu takviyesi daha yaparak transferi noktalamak istiyoruz. Şuanda eksikliğini hissettiğimiz mevkiler oyuncu arayışlarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz yeni sezona sorunsuz bir takım olarak girmektir” dedi.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37