banner333

banner309

Gümüşhane Çok Dertli !

Son haftalarda eksik oyuncuların eksikliğini derinden hissettiklerini söyleyen Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör İncedal, “Bu da maçlardan istediğimiz sonuçları alamamamıza neden oluyor” dedi.

Gümüşhanespor 12.03.2013, 13:45
Gümüşhane Çok Dertli !
banner400

  Elazığ Belediye deplasmanından beraberlikle dönerek haftayı 1 puanla kapatan Gümüşhanespor, zirve yarışında çok önemli bir iki puan kaybı daha yaşarken, teknik direktör Yavuz İncedal, son haftalarda eksik oyuncuların eksikliğini hissettiklerini söyledi. Elazığ Belediye karşısına da eksik bir oyuncu kadrosu ile çıktıklarını belirten İncedal, “Kadro bakımından ikinci yarıdaki birçok maça eksik çıkıyoruz. Bu da bizim için bir dezavantaj oluyor. Birde buna ikinci yarıların daha zorlu geçmesi eklenince karşılaşmalardan istediğin sonuçları almak zorlaşıyor” dedi.



EKSİK FAZLA OLUNCA


Şampiyonluğu hedefleyen takımların ciddi şekilde puan kaybetmemek için mücadele ettiğini dile getiren İncedal, “Küme düşmemeye oynayan takımlarda puan kaybetmeme adına her şeylerini ortaya koyuyorlar. Tabi bu ikilemde eğer siz çok eksik oyuncularla maçlara çıkıyorsanız muhakkak istediğiniz sonuçları elde edemiyorsunuz. Onun için biz de her ne kadar A ve B planları yaparak maçlara çıkıyorsak ta bu düşünceler içerisinde pek fazla gol pozisyonu bulamıyoruz” dedi.



HER PUAN ÇOK ÖNEMLİ



Play-off yolunda deplasmanlarda alınan her puan ve puanların hanelerine artı olarak yazıldığını da kaydeden başarılı teknik adam, “Oyuncularım Elazığ Belediye karşısında yine de iyi mücadele ettiler. Yaşam savaşı veren ve çok katı savunma içinde olan rakibimiz karşısında çok pozisyonlar üretemedik. Ama bizden kaynaklanan bir anlayış değil. Düşme endişesi yaşayan Elazığ Belediye’nin sahanın her yerinde çok katı savunma içerisinde olması müsabakayı daha çok mücadeleci bir atmosfere soktu” diye konuştu.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (1)
GADALAR 11 yıl önce
HOCAM BUNLARI SEN GİT 5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARA ANLAT.NEYMİŞ SAKAT OYUNCU VE CEZALILAR VARMIŞ,BU TAKIM 22 KİŞİLİK KADRO DEĞİL Mİ?SEN BU YEDEK OYUNCULARA HİÇ ŞANS VERDİN Mİ?ADAMLAR KENDİLERİNİ HİÇ GÖSTERDİ Mİ? SAYIN HOCAM BİZİM GÜMÜŞHANE SEZON BAŞINDAN BERİ 2 MAÇ OYNADI BİRİSİ İLK MACIMIZ OLAN DARICA İLE DARICADA İKİNCİSİ İSE ALTINORDU İLE KENDİ SAHAMIZDA,BİZE HİKAYE ANLATMA YAVUZ HOCA İCRAAT VE ADALETLİ OL.SEN İKİ MAÇTIR TAKIMIN EN İYİSİ VE YÜREKTEN OYNAYAN ADAMI OYNATMAZSIN GİDER YENİ ALDIĞIN BARIŞI OYNATIRSIN.TAMAM BARIŞ İYİ OLABİLİR SEN ALİ KILICI BU TAKIMDA BU KADRODA NASIL YER VERİYORSUN NASIL KATLANIYRSUN ONUDA ANLAMIYORUM.BU TAKIMDA BİLAL,GÖKHAN,BARIŞ BANKO OYNARLAR SEN BUNLARI ARTIK GÖR.....ALLAH AŞKINA ADALETLİ OL ..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45