banner333

banner309

Gümüş’de, Sezgin Köprülü Dönemi

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş’in Niğde Belediyespor müsabakasının ardından kulübü terk etmesiyle temsilcimiz, hafta sonu oynanacak olan Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının hazırlıklarına yardımcı antrenör Sezgin Köprülü yönetiminde başladı.

Gümüşhanespor 15.11.2017, 18:12 16.11.2017, 01:46
Gümüş’de, Sezgin Köprülü Dönemi
banner400

Gümüşhanespor tesislerinde dün gerçekleştirilen idmana ısınma hareketleri ve dar alanda pasa dayalı çalışmalar yaptıklarını söyleyen Köprülü, “Takım gerçekten istekli ve arzulu. Herkes işinde gücünde. Hocanın gidişiyle alakalı oyuncular üzerine yansımış herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil. Oyuncuların hepsi zaten profesyonel” dedi.  

“Görev Bana Tebliğ Edildi”

Takımın kendisine emanet edildiğini söyleyen Köprülü, “Ben sezon başından beri kulübün sözleşmeli antrenörüyüm. Görev alanım farklıydı. Mücadele edeceğimiz takımların maçlarını önceden izleyerek maç analizlerini yapıyordum.  Kaya Başkanımız beni arayarak ‘Takım sana emanet’ dedi ve takımla birlikte idmana çıkmamı söyleyip bu görevi bana tebliğ etti. Bu görevin süresi henüz belli olmamakla birlikte ilk yarıyı da bitirebiliriz, ya da bu haftaki maçada çıkmayabilirim” diye konuştu.

“Bu Yükün Altından Kalkarım”

Sürecin nasıl işleyeceği belli olmamakla beraber kendisinin hazır olduğunu dile getiren Köprülü, “Takımı tanıyor ve her şeyini biliyorum. Allahın izniyle de bu yükün altından kalkacağıma inanıyorum. Zaten iyi bir kadromuz var. Oyuncu grubumuzla sezon başından itibaren birlikte olduğumuz için birbirimizi tanıyoruz. Ama yönetimde antrenör konusunda nasıl bir tasarruf eder ve bize de yeniden nasıl bir görev verirse buna da saygı duyarız. Sonuçta burası bizim memleketimiz ve bu takım bizim. Bizde küskünlük ve dargınlık olmaz. Biz hep birlikte bu işin içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

“Gümüş’ün Ligde Rakibi Yoktur” 

Hafta sonu iyi bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Köprülü, “Daha önce izlemiştim. Zonguldak ciddi bir rakip. Zor bir maç olacak ama tabii ki Gümüşhanespor takımı gerçek kalitesini sahaya yansıttığı anda ligde rakibi yoktur” ifadelerini kullandı.

 

Şahin Öztürk

Yorumlar (2)
Hüseyin Karakaş 6 yıl önce
küme düşmezler burada bir kaç yıl devam ederler sonra 3.lige düşerler sonra tekrar çıkarlar biraz parlarlar sonra tekrar düşerler.1.lig hayaldir.süper lig hedefi 2150 yılı olmalıdır.aksini söyleyenle doğruları söylemez.
yunus 6 yıl önce
ziya dogan
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11