banner333

banner309

Gümüş'ün Keyfi Yerinde

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta ligin 7.haftasında namağlup tek takım olarak Hatayspor’u 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor.

Gümüşhanespor 16.10.2016, 22:28 16.10.2016, 22:30
Gümüş'ün Keyfi Yerinde
banner400
 Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta ligin 7.haftasında namağlup tek takım olarak Hatayspor’u 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor.

Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, hedef ve beklentileri açısından oldukça olumlu bir grafik yakaladıklarını belirterek, her geçen gün yükselen bir ivme ve motivasyonla sezon sonuna kadar hedeflerinin peşinden koşmaya devam edeceklerini söyledi.

“EKİBİMİZİN FORM GRAFİĞİ BİZİ SON DERECE MEMNUN EDİYOR”

Müsabakanın ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Gürler, “Bu sezon grubumuzun güç dengesinin takımlar açısından eşit düzeylerde seyredeceğini ön görüyorduk. Bu ön görümüzde haklı olduğumuz görülüyor. Ekibimizin form grafiği bizi son derece memnun ediyor. Maç öncesinde 2 değerli oyuncumuzun sakatlığı açık söylemek gerekirse moralimizi bozmuştu, bu bakımdan kritik dönemdeki Hatay maçı bizim için önem taşıyordu. Alınan sonuç ve diğer maçların sonuçları bizi oldukça memnun etti. Öncelikle teknik ekibimizi ve sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Her geçen gün yükselen bir ivme ile ve motivasyonla sezon sonuna kadar hedefimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz” dedi.

“YÖNETİM KADEMESİ, TAKIMIMIZ, TARAFTAR KİTLEMİZ VE ŞEHRİMİZLE BÜTÜNLEŞEREK SONUCA ULAŞMAYI DİLİYORUZ”

Ligin uzun bir maraton olduğunu akıllarından çıkarmadıklarını ifade eden Gürler, “Bütün dikkatimizi disiplinli olmaya ve seyir zevki yüksek müsabakalar olmaya yönlendirmiş durumdayız. Sezonun henüz başında ilk sıralarda yer almanın önemini ve zorluklarını biliyoruz. Bulunduğumuz yeri korumak ve gittikçe bu konumumuzu rakiplerimize de kabul ettirmek istiyoruz. Taraftar desteğinin ve şehrin bütün dinamiklerinin bu noktada çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Yönetim kademesi, takımımız, taraftar kitlemiz ve şehrimizle bütünleşerek sonuca ulaşmayı diliyoruz” şeklinde konuştu.

Temsilcimiz ligin 8.haftasında 22 Ekim Cumartesi günü sahasında Aydınspor 1923'ü konuk edecek.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38