banner333

banner309

Gümüş, Sarıyer Deplasmanında

Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, ligin 32.haftasında deplasmanda Sariyer’e konuk olacak. Karşılaşma 14 Nisa Cuma saat 15.00 da Yusuf Ziya Öniş stadında oynanacak.

Gümüşhanespor 13.04.2017, 20:04 13.04.2017, 20:07
Gümüş, Sarıyer Deplasmanında
banner400

Spor Toto 2.lig Kırmızı Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, ligin 32.haftasında deplasmanda Sariyer’e konuk olacak.

Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Niğde Belediyespor ile berabere kalan Tarık Daşgün ve öğrencileri, lider MKE Ankaragücü’nün dört puan gerisine düştü. Son haftalarda istikrarsız bir grafik çizen temsilcimizin şampiyon olabilmesi için ligin kalan son üç maçını kazanıp, Ankaragücü’nün puan kaybetmesini bekleyecek.

Üç hafta sonunda puanlar eşit olduğu takdirde Kırmızı-Beyazlı ekip ligi şampiyon olarak tamamlayıp,1.lige doğrudan çıkmış olacak. Gümüşhanespor ligi ikinci bitirmesi halinde PTT  1.Lig'e çıkabilmek için Play-Off maçları oynayacak.

İlk Maç 2-2 Bitmişti

Ligin 32. haftasında İstanbul temsilcisi Sarıyer ile karşılaşacak olan Tarık Daşgün ve öğrencileri, sahaya Niğde Belediyespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen forvet oyuncusu Ali Özgün’den yoksun çıkacak. Niğde Belediyespor maçında cezası nedeniyle formasından uzak kalan sağbek oyuncusu Rıdvan ise antrenör Tarık Daşgün’ün forma vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

Forvet Belirsizliği

Ligin ilk yarısında Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda oynanan Gümüşhanespor-Sarıyer maçı 2-2 bitmiş, temsilcimizin gollerini Ali Özgün ve Onur Okan'dan Sarıyer’in golleri ise Fahri Akyol ve Erkut Tekinsoy’dan gelmişti.

Temsilcimiz sahaya ideal on biri ile çıkacağı tahmin edilirken, cezalı forvet oyuncusu Ali Özgün’ün yerine kimin oynayacağı belirsizliğini koruyor. Ara transfer döneminde Samsunspor’dan kiralık olarak kadroya katılan Alperen Pak’ın ve dönem dönem en uç bölge görev alan tecrübeli oyuncu Cem Sultan’ın antrenör Tarık Daşgün’ün görev vermesi halinde Sarıyer müsabakasında forvet bölgesinde oynaması bekleniyor.

Temsilcimizin zirve takibini sürdürmesi ve şampiyonluğa olan inancın artması için Sarıyer maçından 3 puan ile dönerek aynı saatte başlayacak olan Kastamonu 1966 deplasmanında olacak olan Ankaragücü’nün puan kaybetmesini bekleyecek. Ziya Doğan yönetimindeki Kastamonu 1966, topladığı 51 puan ile grubun beşinci sırasında yer alıyor. En yakın takipçisi olan Karşıyaka ile aralarında sadece 1 puan fark var. Olası bir puan kaybı Ziyan Doğan ve öğrencilerin Play-Off’tan edebilir.

Sarıyer Analizi

Grubun 8. sırasında yer alan Sarıyer sezon boyunca evinde kazandığı maçlar ile dikkat çekti. Sarıyer, 31 haftalık lig maratonunda 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 45 puan topladı. Play-Off oynama şansı zor gibi görünen Sariyer’in, ligde rakip kalede bulduğu 46 golün 13’ünü maçın son 15 dakikalık dilimde atması ile dikkat çekiyor.  

Sinan Uçar

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09