banner333

banner309

Gümüş, Deplasman da 1 puan İle Başladı:0-0

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon ile golsüz berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı.

Gümüşhanespor 03.09.2016, 19:35 03.09.2016, 19:38
Gümüş, Deplasman da 1 puan İle Başladı:0-0
banner400
Kadırga TV’den canlı olarak yayınlanan müsabakayı Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Trabzon Valisi ve eski Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, kulüp yetkilileri ve taraftarlar izledi.

GÜMÜŞHANESPOR UMUT VERDİ

Yeni teknik direktör Tarık Daşgün yönetiminde iddialı bir kadroyla lige başlayan ve ilk maçında ligin güçlü ekiplerden 1461 Trabzon’dan 1 puan alan temsilcimiz müsabakayı oldukça dengeli götürdü. Zaman zaman orta sahada zayıflık gösterse de çok fazla gol pozisyonu olmayan ve daha çok orta sahada geçen müsabakada temsilcimiz Gümüşhanespor, önümüzdeki maçların daha iyi olacağı sinyalini verdi.

“ZAHİT’İN GOLÜ OFSAYT DEĞİLDİ”

Takımı yalnız bırakmayarak müsabakayı izleyen ve ardından bir değerlendirmede bulunan Kulüp Asbaşkanı Mutlu Gürler, hedeflerinin lige 3 puanla başlamak olduğunu belirterek, “Sahada ortaya koyduğumuz oyun da aslında bu hedefe uygun bir performansı yansıtıyordu. Bahane üretmek olarak algılanmasını istemeyiz ama özellikle Trabzon gibi futbolun beşiği bir şehre yakışmayan suni çim saha sonuçta en etkili faktördü. Oyunun her anında üstün oynayan ve daha çok pozisyon üreten ekip bizdik. Ancak olmayınca olmuyor sözü bir kez daha gerçek oldu. Bu arada Zahit'in attığı golde kesinlikle ofsayt yoktu hakem pozisyona geç kaldı. Zaten yanılmıyorsam yan hakem de bayrak kaldırmadı. Geride kalan üç puana yanacak vaktimiz yok ama bir gerçeği de söylemek zorundayız. Sporcularımız ve elbette camialarımız hak ettikleri üç puanı böyle basit hakem hataları ile kaybetmemeli. Biz artık gelecek hafta evinizde oynayacağımız müsabakanın hazırlıklarına başlayıp yolumuza devam edeceğiz.
Kazasız belasız bir sezon hayırlısı ile sonunda ipi göğüsleyen takım olmak arzusu ve dileğiyle ilk maçımızdan aldığımız bir puan için tüm ekibimizi kutluyoruz” dedi.

Temsilcimiz 10 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da kendi sahasında ilk müsabakasında Menemen Belediyespor'u konuk edecek.

STAT: Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu

HAKEMLER: Serkan Ergün, Ogün Kamacı, Deniz Caner Özaral

1461 TRABZON: İbrahim Demir, Okan Yıldız, Oğulcan Gökçe, Erhan Kara, Kaan Çebi, Ali Kucik, Oktay Demircan (87' Savaş Çakır), Rasimcan Değirmenci, Kaan Güdü, Yaser Hacımustafaoğlu (90' Cafer Tosun), Hamza Gür (81' Hasan Ahmet Sarı)

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Hüseyin Akınay, Rıdvan Koçak, Salih Zafer Kurşunlu, Mehmet Abdullah Çoban, Mehmet Cansın Çiçek, Ali Sakal, Onur Okan, Mehmet Menderes Önkuzu, Cumhur Yılmaztürk (54' Taşkın Çalış), Hüseyin Ali Pala (54' Ali Özgün), Zahit Fındık (82' Cem Sultan)

SARI KARTLAR: DK 48: Ali Kucik (1461 Trabzon), DK 75: Mehmet Cansın Çiçek (Gümüşhanespor)

KIRMIZI KART: DK 90: Kaan Güdü (1461 Trabzon)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09