banner333

banner309

Gümüş Bombayı Patlattı !

Kırmızı-Beyazlılar, geçtiğimiz sezon Samsunspor’da forma giyen tecrübeli oyuncuyu renklerine kattı.

Gümüşhanespor 23.07.2013, 17:07
Gümüş Bombayı Patlattı !
banner400
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gümüşhanespor, büyük bir transfere daha imza attı. Kırmızı-Beyazlılar, uzun bir süredir peşinde olduğu Samsunspor’dan gurbetçi oyuncu İzzet Akgül’ü renklerine kattı. Üstün top tekniği güçlü fizik yapısı ve gol yollarındaki bitiriciliği ile dikkatleri üzerine toplayan tecrübeli futbolcu, kendisini resmen Gümüşhanesporlu yapan sözleşmeye imza attı. İzzet’in transferi teknik direktör Mehmet İlhan’ın da yüzünü güldürdü.



BELÇİKA DOĞUMLU



Belçika'da bir işçi ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen İzzet burada yöresel takımlarda altyapı eğitimini aldıktan sonra 1999 senesinde şansını Türkiye'de deneme kararı aldı ve seçmelere katılarak Galatasaray altyapısına dahil edildi. Burada üç sezon oynadıktan sonra Yıldırım Bosnaspor ile profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzalayarak transfer oldu. Yıldırım Bosnaspor'da iki sezon kaldı ve sadece bir lig karşılaşmasında forma şansı buldu.



4 BÜYÜKLER PEŞİNDEYDİ



Bunun üzerine Belçika'ya geri dönme kararı aldı ve 2004 senesinde Belçika Birinci Ligi takımlarından R Charleroi SC anlaşarak Belçika'ya transfer oldu. Burada üç sezon oldukça başarılı bir zaman geçirdi ve 2007 senesinde KSV Roeselare transfer oldu. Bir sezon burada oynadı ve bu süreçte Süper Lig'den dört büyükler dahil birçok taliplisi oldu. Neticesinde 2008-09 sezonunda Denizlispor'a transfer oldu. Denizlispor'da iki buçuk sezon oynadıktan sonra 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'a transfer oldu. Sezon sonu ise sözleşmesi feshedildi ve kulüple ilişiği kesildi.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38