banner333

banner309

Gümüş 3 Puan İçin Ankara’ya Gidiyor

TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu Ankara deplasmanında karşılaşacağı Keçiörengücü müsabakasına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Gümüşhanespor 14.09.2018, 13:51
Gümüş 3 Puan İçin Ankara’ya Gidiyor
banner400

TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu Ankara deplasmanında karşılaşacağı Keçiörengücü müsabakasına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Rakip takımın sahasının sentetik suni çim saha olması nedeniyle çalışmalarını Yeni Şehir Stadyumu yerine Gümüşhane Üniversitesi tesislerinde sürdüren temsilcimizde teknik direktör Ziya Doğan, centilmence hak edenin kazanmasını istedi.

Müsabakaya çok iyi hazırlandıklarını, sakat ve antrenman eksiği olan futbolcuları olmasına rağmen bütün hazırlıkları 3 puanla Gümüşhane’ye dönme yönünde yaptıklarını kaydeden Doğan, “Lig başladığından beri 2 maç oynadık. Bu 2 maçta da pozisyon zenginliği ve oyun üstünlüğü bizdeydi. Kadroya sonradan katılan ve antrenmansız kaliteli oyuncularımızın da önümüzdeki haftalarda takıma katılmasıyla çok daha güçlü bir takım olacağız. Bu ligin takım ruhuyla oynayan en önemli takım biziz. Bizden daha kaliteli kadrolar oluşturan, çok büyük paralar harcayan, bizim 3-4 katımız para harcayanlar var. Para oynamıyor, yürek oynuyor. Bu yürek bizim oyuncularımızda var” dedi.

Hakem hatalarının ilk 2 maçta canlarını yaktığını vurgulayan Doğan, “6 puanla Keçiören maçına çıkmak isterdik ama maalesef olmadı” değerlendirmesinde bulunarak Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’na şu çağrıda bulundu: “MHK ve TFF’den şunu rica ediyorum: Bana haksız penaltı verdikleri gün ben isyan ederim. Lehime penaltıda bile başkasının hakkını kimseye vermesin. Buna sebep olmasın. Eğer hakem bizim lehimize yanlış penaltı verirse bunu seslendirecek kadar yürekli ve düzgün olmaya çalışıyoruz. Centilmence kim hak ederse o kazansın.”

Hem rakiplerinin hem kendilerinin 3 puana çok ihtiyacı olduğunu ve kendilerinin mutlak 3 puan için Ankara’ya gideceklerini ifade eden Doğan, “Ben takımımdan çok memnunum. Buranın bir dezavantajı var. Sentetik suni çim sahada oynayacağız. Gümüşhane Üniversitemize teşekkür ediyoruz. Bize tesislerini açtı, suni sahada çalışıyoruz. Biranda çim sahadan suni sahaya çıkmak zordur. Futbol kalitesini de suni sahalar düşürüyor. İnşallah en kısa süre içerisinde Türkiye liglerinde hiçkimse suni sahalarda oynamaz” diye konuştu.

16 Eylül Pazar günü Ankara Aktepe stadyumunda oynanacak müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı İstanbul bölgesinden Can Cengiz yönetecek. Cengiz'in yardımcılıklarını ise Antalya bölgesinden Abdullah Uğur Sarı ve İstanbul bölgesinden Mücahit Değermenci yapacak. 

Bugüne kadar Gümüşhanespor'a hiç düdük çalmayan müsabakanın orta hakemi Can Cengiz'in Türkiye liglerinde 43 maç yönettiği, bu maçların yüzde 51'inin ev sahibi galibiyeti, yüzde 30'nun konuk ekip galibiyetiyle sonlandığı görülürken, hakemin kart kullanmakta oldukça cömert davrandığı 43 maçtaki 203 sarı kart ve 11 kırmızı kart istatistiğiyle ortaya çıkıyor.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11