banner333

banner309

Faruk Kuş: Peki Şimdi Ne Olacak?

Bu sezon iki hocasıda lider iken istifa eden, geçtiğimiz hafta Ziya Doğan İle anlaşıp imza attıramayan son olarak Güvenç Kurtar’ı takımın başına getiren Gümüşhanespor’u, Spor Yazarı Faruk Kuş yorumladı.

Gümüşhanespor 01.02.2018, 20:25 02.02.2018, 09:47
Faruk Kuş: Peki Şimdi Ne Olacak?
banner400

Bir kulüp düşünün;2 yıldır TFF 1.ligin kapısından dönen,bunun yanı sıra külüne üflercesine bir şehri ayağa kaldıran.
Bir kulüp düşünün;umutların bittiği yerde ben daha ölmedim ve dimdik ayaktayım diyebilen.
Bir kulüp düşünün;önünde uzanan sıra dağları yırtarcasına en zirveye ulaşabilme adına onurlu mücadele veren.
Bir kulüp düşünün;bir şehrin makus talihini değiştirebilmek adına kendini tüketen.
Bir kulüp düşünün;uğruna insanları bütünleştirip dostluk bağları kurdururken,bir yandan da guruplaştırıp insanları birbirine kırdıran.
Sorsan herkes Gümüşhanespor sevdalısı ve ne hikmetse kimse bu mevcut durumdan memnun değil.Sanki bu ortamı bizler değilde kargalar oluşturuyor.Kimse öz eleştiri yapmıyor ve kimse kimseden yaptığı hatadan dolayı özür dilemiyor.Herkes kendince haklı ama birileri hep suçlu.
Sosyal medya üzerinden;hakaretler,laf sokmalar,üstü kapalı tehditler,ithamlar,yüz yüze gelince dostane davranıpta arkası dönüldüğünde küfürler,iki yüzlülükler.
Madem gaye Gümüşhanespor ise neyi paylaşamıyoruz beyler?Neyin kinini güdüyoruz?Bu sevdaya gönül vermek istiyorsak bunu bağımsız bir şekilde yapamazmıyız?İlla bir guruba veya şahıslara bağlı olmakmı gerekiyor?
Tanımaduğımız kişi veya guruplar hakkında atıp tutarken;yüz yüze gelindiğinde ve aslında haksız olduğumuzu düşündüğümüzde acaba yüzümüz kızarmayacakmı?
Tarihinin en büyük bütçeli takımını kuran Gümüşhanespor'un rakibi ne Şanlıurfaspor ne Altay nede Bandırmaspor.Gümüşhanespor'un en büyük rakibi yine kendisidir.
Düşünmeden,araştırmadan,kim haklı kim haksız ayrımını yapamadan birilerini haklı ilan edip birilerini hain ilan etmek neyin nesi?Biz yargıç değiliz arkadaşlar.
Levent Eriş,Ahmet Yıldırım,Ziya Doğan...
Allah Güvenç Kurtar'a zeval vermesin.
Saygılarımla...
Faruk KUŞ
01.02.2017

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46