banner333

banner309

Cansın, “Şampiyonluğa Olan İnancım Tam”

Gümüşhanespor grubunun 26.haftasında konuk edeceği Bugsaşspor müsabakası hazırlıklarına devam ediyor.

Gümüşhanespor 08.03.2018, 21:00
Cansın, “Şampiyonluğa Olan İnancım Tam”
banner400

Gümüşhanespor grubunun 26.haftasında konuk edeceği Bugsaşspor müsabakası hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Güvenç Kurtar yönetiminde hazırlıklarına devam eden oyuncu grubu ısı ve koşu hareketleriyle başladığı idmanı teknik ve taktik çalışma yaparak tamamladı.

Bugün gerçekleşen antrenman sonrası kulübün internet sitesine değerlendirmelerde bulunan başarılı futbolcu Mehmet Cansın Çiçek, şampiyonluğa olan inancından hiçbir şey kaybetmediğinin altını çizerek, “Öncelikle sezon başı iyi bir grafik yakaladık. Çok avantajlı bir konumdaydık. 3-4 hafta öncesine kalana kadar, bu avantajı ne kadar kaybediyor gözüksek de puan farkını indirdik, Şuanda eşit puandayız. Bir şey kaybetmedik. İkinci yarı tüm maçlar çok zor geçiyor ve puan kayıpları olacak. Puan farkını belli bir maçlardan sonra aşmaya başlamıştık. Önümüzde ki 3 maçı da kazanarak seri galibiyetler elde etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Cansın, “Bugsaşspor ile oynadığımız ilk yarıdaki maçımızda zor geçmişti. Hafta sonu oynayacağımız maçta zor geçecek. Bugsaşspor 3.sırada yer alıyor, bu durumda onların kaliteli bir ekip olduğunu kanıtlıyor. Liderliği kovalayacak bir takım görüntüsü veriyorlar. Antrenman öncesi hocamızla ve oyuncu arkadaşlarımızla ile yaptığımız konuşmalarda maçın önemini dillendiriyoruz” dedi

Gümüşhanespor’un şehrin en büyük marka değerlerinden biri olduğunu belirten başarılı oyuncu Cansın, “Gümüşhanespor şampiyon olsun veya olmasa da taraftarların her zaman destek vermesi gerekiyor. Gümüşhanespor’un başarısı şehrin başarısı demektir. Kazanılan her maç veya kupa bu şehrin değerini yükseltir. Bu nedenle halkın, taraftarların her zaman bu takıma sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bizler gelip geçiciyiz. Kalıcı olan her zaman Gümüşhanespor’dur” değerlendirmelerinde bulundu.

Başarılı oyuncu, “Bizler şampiyonluğu çok istiyoruz. Son iki sezonda finalde kaybettik. Bu duyguyu yaşamış bir oyuncu olarak, Play-Off’u aklıma bile getirmek istemiyorum. Kadro kalitemize bakıldığında bizim şampiyon olarak bu gruptan çıkmamız gerekiyor ve bunun içinde mücadele ediyoruz. Futbolda inişli çıkışlı süreç olur ve hep olmuştur. Önemli olan sezon sonunda 1.sırada yer almak. Taraftarlarımızın desteğiyle inşallah bu hasreti gidereceğiz” diye konuştu.

İkiz kardeşi Atabey Çiçek’in Adana Demirspor forması terlettiğini hatırlatan Çiçek, “Kardeşimle Gençlerbirliği alt yapısında yetiştik. O forvet ben defans oyuncusuyum. Kendimin golcü kimliğimin olması aramızda tatlı şakalaşmalara neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde Atabey gol atınca aradım ve tebrik ettim. Onu çok başarılı buluyorum. İnşallah daha iyi yerlere gelecektir. Bizi Halil ve Hamit Altıntop kardeşlere benzetenler oluyor. Onlar aynı takım forması giydiler. Bizimde en büyük hayallerimizden biri aynı takımda oynamak, inşallah bu hayalimiz bir gün gerçekleşir” dedi.

Hafta sonu Bugsaşspor’u konuk edeceklerini hatırlatan başarılı futbolcu Mehmet Cansın Çicek, tüm taraftarları stadyuma beklediğini belirterek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45