banner333

banner309

Bu Sezon Şampiyon Olacağız

Gümüşhanespor’un hedefleri belli ve bu hedeflere ulaşacak.

Gümüşhanespor 04.02.2018, 10:00 04.02.2018, 00:22
Bu Sezon Şampiyon Olacağız
banner400

Gümüşhanespor’un hedefleri belli ve bu hedeflere ulaşacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grupun lideri Gümüşhanespor’da Başkan Kaya Büyükbayraktar, yeni gelen oyuncularla kadrolarının daha da güçlendiğini söyleyerek, sezon sonunda şampiyonluğun geleceğini belirtti. Kadrolarına çok önemli isimleri takviye ettiklerini dile getiren Başkan Büyükbayraktar, “Çok iyi kadromuz var. Bu ligin çok çok üzerinde. Şu anki mevcut kadromuz, TFF 1. Lig’de üst sıraları zorlayabilecek bir kadro. Gümüşhanespor’un hedefleri belli ve bu hedeflere ulaşmak istiyoruz” dedi.

“Bu sezon istenmeyen tatsız olaylar yaşadık” diyen Başkan Büyükbayraktar, “Ben hiçbirine anlam veremedim. Giden teknik direktörlerimiz işlerine karışıldığını söylüyor. Tekrar söylüyorum, birisi çıksın desin ki ‘Başkan bizim işimize karıştı’ ben servetimi bağışlarım. Ama inanıyorum ki bu kulüp, bu şehir bu sezon şampiyonluğa uzanacak” ifadelerine yer verdi.

Gümüşhane şehrinin git gide büyüdüğünü söyleyen Büyükbayraktar, “Gümüşhane artık eski Gümüşhane değil. Ekonomisiyle, üniversitesiyle, kulübüyle büyüyen bir şehiriz. Önümüzde zorlu Fethiyespor maçı var. Bu maç bizim için çok önemli. Konya deplasmanında kaybettiğimiz 3 puanı bu maçta telafi edeceğimize inanıyorum. Taraftarlardan isteğim kulübü asla yalnız bırakmasınlar. Fethiyespor’la oynayacağımız karşılaşmada tribünleri doldursunlar ve sonuna kadar bize destek olsunlar” dedi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37