banner333

banner309

Bu Gümüşhanespor Çok Farklı

Sportif Direktör Yılmaz, geçen yıldan çok daha farklı ve iyi bir takım izlettireceklerini söyledi

Gümüşhanespor 20.08.2015, 18:25 20.08.2015, 18:26
Bu Gümüşhanespor Çok Farklı
banner400

 12 gündür Kızılcahamam’da kamp çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Yılmaz; “Daha önce Kırıkhan, Aydın, ve Tarsus takımlarıyla hazırlık maçı oynamıştık. 20 Ağustos’ta Hatay ekibiyle de bir hazırlık maçı oynayacağız. 21 Ağustos’ta son çalışmamızı yapıp oyunculara izin vereceğiz ve 24 Ağustos’ta Gümüşhane’de toplanarak yeniden çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.



Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Yılmaz; “Stoper mevkiine Ercan Ünal ve Gökalp Seçal, forvet mevkiine de İlyas Çakmak’ı transfer etmiştik. Sol bek için de bir oyuncu ile görüşme halindeyiz. Bu isimle de büyük oranda anlaşma sağladık ve kadromuza katacağız. Bunun dışında sol kenara da alternatif bir takviye daha yapmayı düşünüyoruz. Bununla da transferde eksiklerimizi tamamlayacağız” diye konuştu. İyi bir takım oluşturduklarını da ifade eden Sportif Direktör Şenay Yılmaz, “Kaliteli bir ekip oluşturduk. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz.” diye konuştu.



Taraftarlara da seslenen Yılmaz; “Geçen yıl bu takım boş tribünlere oynadı. Bunun nedenlerini de maç kazanamama, gol atamama, iyi oynayamama olarak görüyoruz. Yeni sezonun geçen yıldan daha farklı olacağına inanıyoruz. Çok daha iyi ve hedefe giden bir takım izlettireceğiz. Taraftarımız izlerken takımdan zevk alacak. Kadro kalitesine bakıldığında da bunu söylemek mümkün. İnşallah Gümüşhanespor olarak güzel bir sezon geçireceğiz. Taraftarımızdan isteğimiz bu takıma sahip çıksınlar, bizi desteklesinler. Onların da takıma katacağı güç ile Gümüşhanespor hedefe daha kolay ulaşacaktır.” şeklinde ifadeler kullandı.


Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38