banner333

banner309

‘Bu coşkulu taraftarımızı ligin sonunda mahcup etmeyeceğiz’

TFF 2.lig, Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun en güzel oyunlarından birisini Kahramanmaraşspor’a karşı oynayarak 4-0’lık haklı galibiyet elde eden temsilcimiz Gümüşhanespor’da hem oyun hem skor hem de taraftarın coşkusu yüz güldürdü.

Gümüşhanespor 15.04.2018, 23:10
‘Bu coşkulu taraftarımızı ligin sonunda mahcup etmeyeceğiz’
banner400

Daha farklı olabilirdi”

Teknik Direktör Ziya Doğan, müsabakanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada müsabakaya taraftarların da büyük desteğiyle coşkulu başladıklarını belirterek, “Biz maç öncesinde baskılı başlayıp biran önce gol bulursak rakibin oyun düzenini bozarız demiştik ve nihayetinde de öyle oldu. Daha farklı olabilirdi. 3 sarı kart sınırında 9 oyuncumuz vardı. Onun için oyuncu değişikliklerine gittik. Sarı kart için bazı oyuncularımıza önlemler aldık. Sakatlıklar da oldu. Takımın ikinci yarıda düzeni bozuldu ama orada da oyuna hakimdik. İstediğimiz gibi daha olgun bir futbol oynadık” dedi.

“Oyuncularımın her biri bugün müthiş işler yaptı”

Kahramanmaraşspor maçının bittiğini ve hemen deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçını düşünmeye başladıklarını kaydeden Doğan, “Futbolcularım bugün elinden geleni yaptılar ve her geçen gün tempo artıyor. Bugün önemli oyuncularımızın yerini başka bir ¬sistem, çift santrafor, orta sahayı bir eksikle oynadık ama arkadaşların her biri müthiş işler yaptılar. Oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Sadece belirli insanlara değil bütün camianın kilitlenmesi ve yükü paylaşmamız lazım”

Bütün camianın ve işadamlarının Gümüşhanespor çatısı altında bir ve bütün olması gerektiğine vurgu yapan Doğan, “Sadece belirli insanlara değil bütün camianın kilitlenmesi lazım. Yükü paylaşmamız lazım. Bu mutluluğa hep beraber ulaşmamız lazım. Bu başarıyı önümüzdeki hafta taçlandırmazsak bir işe yaramaz. Onun için bugünden itibaren haftaya oynayacağımız maça bakacağız” diye konuştu.

“Bu coşkulu taraftarımızı ligin sonunda mahcup etmeyeceğiz”

Taraftarlara teşekkür eden Doğan, “Bugün ki coşkuları için çok teşekkür ediyorum. Hafta içi basın toplantısında bu şekilde şampiyonluğa oynayamayız demiştik ama bugün şampiyonluğa layık bir seyirci vardı. Bunu artırarak devam ettirsinler. Onları inşallah ligin sonunda mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Müsabakanın hemen ardından Gümüşhanespor’un yedek oyuncularının sahaya çıkarak antrenman yapması dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37