banner333

banner309

Bedenleri Küçük, Sevdaları Büyük 2 Yürek

Hafta sonu oynanan Kırklarelispor-Gümüşhanespor maçına giden 2 minik taraftar Ali Kerem Küçük ve Berat Kaya’nın Gümüşhane sevdaları çok büyüktü.

Gümüşhanespor 14.02.2018, 20:43 14.02.2018, 20:46
Bedenleri Küçük, Sevdaları Büyük 2 Yürek
banner400

Gümüşhane, orada doğup büyümeden, orada yaşamadan belkide hiç gitmeden sevilir mi? Bu sorunun cevabını hafta sonu Kırklareli’nde oynanan Kırklarelispor-Gümüşhanespor maçında iki bedeni minik ama yüreği büyük çocuklar verdi. 

Ali Kerem Küçük GİYAD Genel Sekreteri Bayram Küçük’ün oğlu 8 yaşında, İstanbul Küçükçekmece’de doğup, büyümüş. Babası hafta sonu oynanacak Gümüşhanespor maçına götüreceğim diyince o maç gününü heyecanla beklemiş, maç günü sabahın erken saatlerinde kalkarak GİYAD dan hareket edecek otobüse gelmişti. Heyacanı gözlerinden okunuyordu, takım hakkında Bilgi sahibi Ali Kerem Kırklareli’ndeki mağlubiyetten dolayı üzülsede takımını canlı izlemenin keyfi bir başka , Silivri maçında yerimi alacağım diyordu.

Berat Kaya, o da 8 yaşında GİYAD Başkan vekili Murat Kaya’nın oğlu , oda İstanbul Küçükçekmece’de doğmuş. Babası ona seni bir Gümüşhanespor maçına götüreceğim diyince , Berat fikstürü takip etmeye başlamış ve Kırklareli maçına gideceğini öğrenince heyecanla o günün gelmesini beklemiş ve maç sabahı erkenden babası İle derneğe gelip kahvaltı hazırlayarak otobüse beklemiş. Berat’ta galip gelmediysek hala lideriz, diyerek teselli buldu. 

Gümüşhanespor sevdası İçin sabahın erken saatlerinde yola düşen bu yüreği büyük iki minik kardeşimiz inşallah bu sezon sonu şampiyonluğu görerek mutlu olurlar.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46