banner333

banner309

Başkan Aygün Tüm Gümüşhane'yi Tribünlere Çağırdı

Pazar günü çok önemli bir maça çıkacak olan Gümüşhanespor’un ikinci Başkanı Şerif Aygün tüm Gümüşhane’yi tribünlere davet etti.

Gümüşhanespor 13.04.2018, 23:14
Başkan Aygün Tüm Gümüşhane'yi Tribünlere Çağırdı
banner400

Pazar günü çok önemli bir maça çıkacak olan Gümüşhanespor’un ikinci Başkanı Şerif Aygün tüm Gümüşhane’yi tribünlere davet etti.  
Başkan Aygün açıklamasında şunları kaydetti; 
“Uzun bir maratonun son dört haftasına iki puan önde giriyoruz. Yani bugün lig bitmiş olsa idi bir üst ligin takımı olmuştuk.  Bunu sürdürebilmek için kalan sadece dört haftanın ilkini ilimizde karşılayacağız.  Gelin bu maçta rekor kırıp tribünleri tıklım tıklım dolduralım.  Tüm Gümüşhane’yi maça bekliyoruz.  Bayanlara ücretsiz olup kendilerinide tribünlere bekliyoruz.  Çok ciddi mazereti olmayan herkesi maça bekliyoruz.  Zira zorlu virajlarda takımın yanında olmayıp ne zaman olacaksınız.  Televizyondan izleyerek yada izleyenlerden alınan afaki bilgiler ile yorum yapmayalım.  Artık yorum değil destek verme zamanıdır.  
Bizler kulüp yönetimi olarak futbolcu kadromuza güveniyoruz, onların yeteneklerinin neler yapacaklarının zaten farkındayız, teknik ekininize güveniniz sonsuz kaldı ki bu takımı süper lige çıkaralım dediğimiz bir insana emanet ederek destek veriyoruz. Son olarak diyorum ki, artık yorum ve eleştirilerimizi de bir kenara bırakarak hep destek tam destek diyerek şampiyonluğun kapısını aralayacak olan Kahramanmaraş Spor maçında tribündeki yerimizi alalım.  Forma ve Bayraklarımızla stadyumu şenlendirelim.  Ligin 12. sırasında bulunan Zonguldak taraftarının takımlarına verdikleri destekten çok etkilenen bir idareci olarak onları gölgede bırakalım istiyoruz."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11