banner333

banner309

3 puan insan hayatından önemli değil!

Eyüpspor yönetimi sınıfta kaldı!

Gümüşhanespor 12.12.2016, 20:35
3 puan insan hayatından önemli değil!
banner400

Dün oynanan Eyüpspor-Gümüşhanespor maçında Eyüpspor yönetimi ikinci kez sınıfta kaldı.

Hafta başından itibaren memleketlerinin takımı Gümüşhanespor’u canlı olarak izlemek isteyen Gümüşhanelilerin ilave yer çağrısına, kendi taraftarlarının baskısını öne sürerek olumsuz yanıt veren Eyüpspor yönetimi, olayı sadece ev sahibi avantajı olarak ve 3 puanı alma hesapları yönünde kurmak gibi basit hesaplar üzerinden gitmesi tüm Gümüşhanelilerin tepkisini çekti.

Gümüşhaneliler için ayrılan 125 kişilik yere 800’e yakın Gümüşhaneliyi alan ve adeta koyun istifi şekilde maç izlenmesine sebep olan Eyüpspor başkanı Recep Kızıltepe’yi sert şekilde tepki gösteren taraftarlar “Hiçbir 3 puan insan hayatından önemli değildir. Gelsinler Gümüşhane’ye en iyi yeri istedikleri sayıda verelim. İnsanlık nedir görsünler” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Taraftarla yine bir İstanbul takımı olan Tuzlaspor’la geçen yıl İstanbul’da oynanan maçta Gümüşhanelilerin yer talebine anında olumlu yanıt verdiğini ve tribünün yarısını Gümüşhanelilere verdiğini hatırlatan taraftarlar, “Buradan sesleniyoruz; 2.ve 3.lig kulüpleri birleşimi ile kurulacak olan Kulüpler birliği başkanlığı için adaylığını açıklama hazırlığında bulunan Eyüpspor Kulübü başkanı Recep Kızıltepe Gümüşhanelilerden kesinlikle destek talebinde bulunmasın. Gümüşhanelileri hiçe sayan bir kulüp başkanı Gümüşhanelilerden destek bulamaz. Binlerce Gümüşhaneli Eyüpte yapılanları asla unutmayacak” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11