banner333

banner309

Yeşilbük Belediyesi Yeni Binası Hizmete Açtı

Bulunduğu bölgenin en önemli merkezlerinden olan Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük Beldesi, yeni yapılan belediye binasını görkemli bir törenle hizmete açtı.

Gümüşhane 31.08.2018, 13:20 31.08.2018, 16:55
Yeşilbük Belediyesi Yeni Binası Hizmete Açtı
banner400

Katılımın çok yoğun olduğu programa; Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Yeşilbük belediye Başkanı Ziya Yılmaz, kuvvet komutanları ve bölge halkı katıldı. Mehter takımının sunumuyla başlayan program, şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla devam etti ve sonrasında Kuran okundu. Kuranı Kerim okunduktan sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Yeşilbük Belediye başkanı Ziya Yılmaz katılımlarından dolayı Şiran kaymakamı Ahmet Vezir Baycar'a, kuvvet komutanlarına ve halka teşekkür etti. Yılmaz, Yeşilbük şartlarında böyle bir eserin yapılmasının kolay olmadığını belirtti ve bölgenin en güzel eserine sahip olduklarını söyledi. Binanın yapılışında emeği geçen işçilerine teşekkür eden Ziya Yılmaz, işçilerin çoğunun işkur üzerinden belediyede istihdam edildiğini ve hepsinin binanın yapılışında fazlasıyla emeği olduğunu vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı. Ziya Yılmaz'dan sonra kürsüye gelen Şiran kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, bu güzel binayı Yeşilbük Belediyemize kazandıran başta Yeşilbük Belediye Başkanı Ziya Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. Binanın estetik açıdan bölgede bir ilk olduğunu aktaran Baycar, bundan sonra bölgede yapılacak olan eserlerin de aynı mimari estetikte olmasını temenni ettiğini söyledi. Şiran Belediyesi ve belediyeye bağlı yerlerin bölge kalkınmasında öncü olduğunu anlatan Baycar, bu sürecin durmadan devam edeceğini belirtti.

Program semazen gösterisinden sonra gerçekleştirilen kurdele kesimiyle son buldu. Programdan sonra kurban kesilerek halka yemek verildi.

Haber: Zeynel Gündüz

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46