banner333

banner309

Yeni Vekiller'den İlk Beyanlar

Gümüşhane’de bugün yapılan 26.dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre yeniden 2 milletvekili kazanan AK Parti’de ‘dua’lı kutlama programı yapıldı.

Gümüşhane 01.11.2015, 22:46 01.11.2015, 22:48
Yeni Vekiller'den İlk Beyanlar
banner400
Kesin olmayan sonuçlara göre il genelinde yüzde 68 oranında oy alan AK Parti’de bina önünde toplanan vatandaşlar “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları eşliğinde seçim sevincini yaşadı.

“TÜM GÜMÜŞHANELİLERE HİZMET EDECEĞİMİ BEYAN EDİYORUM”

Burada konuşan birinci sıra Milletvekili Hacı Osman Akgül, bürokratik hayatında da hiçbir Gümüşhanelinin hangi ilçeden olduğu ve hangi siyasi partiden olduğu konusunda bir ayrıma tabi tutmadığını belirterek, “Bundan sonraki siyasi hayatımda da hiçbir hemşerimi hangi siyasi partiden olduğu ayrımına tabi tutmadan tüm Gümüşhaneli kardeşlerime hemşerilerime hizmet edeceğimi hepinizin huzurunda beyan ediyorum.    Bugün bir seçim yapıldı. Çok şükür ülkemizi kuşatan küresel güçlere Türk milleti bugün sandıkta gereken cevabı vermiştir. Dünya lideri sayın cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırma çalışmaları bugün itibari ile son bulmuştur. 7 Haziran’da gönül coğrafyamızda yaşayan tüm mazlum milletleri üzdük ama bunun rövanşını 1 Kasım’da o mazlum milletlere bir zafer yaşatıyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Bizler sizlerle her zaman gurur duyduk duymaya da devam edeceğiz” dedi.

“BU ASRI TÜRK ASRI YAPANA KADAR MÜCADELEYE VAR MISINIZ?”

Seçim sürecinde kendileriyle yarışan tüm hemşehrilerini yarış süresince vermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik eden Akgül, “İnşallah ülkemizin Gümüşhane’mizin ve gönül coğrafyamızda yaşayan mazlum milletlerin tüm sorunlarını gece demeden gündüz demeden uyumadan çözünceye kadar, bu asrı Türk asrı yapana kadar mücadeleye var mısınız?  Şuan itibariyle seçim zaferimizi sükunet içerisinde bize yakışır bir şekilde kutlamanızı taşkınlık yapmamamınız ve huzur içerisinde Gümüşhane’ye öncü olmalıyız. Hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum” diye konuştu.

“BU SEÇİM YÜZYILIN SEÇİMİYDİ, YARINDAN İTİBAREN İŞİMİZE BAKACAĞIZ”

İkinci sıra milletvekili Cihan Pektaş ise “Zaferimiz kutlu olsun” ifadelerini kullanarak, “Bu seçim yüzyılın seçimi olacak dedik. Türkiye’nin her yanından gelen haberler bu seçimin yüzyılın seçimi olduğunu gösterdi. Biz hep ahlaklı siyaset yaptık. Ahlaksız siyaset yapanlardan hiç olmadık. İftira siyaseti, çamur at izi kalsın siyaseti tutmadık. Millet onları sandığa gömdü. Kelkit’te kardeşlerimiz Recep Tayyip Erdoğan sloganlarıyla Kelkit’i inlettiler. 1,5 milyar İslam aleminin dualarıyla, onların da gayretleriyle bu seçimi kazandık. Yarından itibaren işimize bakacağız. Gümüşhane’mizin her tarafından milletimize söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getireceğiz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“AHMET ZİYAÜDDİN GÜMÜŞHANEVİ HAZRETLERİNİN TORUNLARI OLARAK BÜYÜK OYUNU BOZDUK”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de “Çok mutluyuz. Gümüşhane insanı olarak, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin torunları olarak büyük oyunu bozduk. Bu, milletin geleceğiydi ve milletimiz gereğini yaptık. Herkesten Allah razı olsun. Gerçekten bugün en mutlu günümüz. Türkiye’den gelen haberler bizi daha da mutlu ediyor. İnsanlar geçen 4 aylık süreyi çok iyi analiz etti ve istikrarın bozulmasını istemedi ve sandığa giderek AK Parti’yi tek başına iktidar yaptı. Allah hayırlı uğurlu etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların son bölümünde parti binası önünde toplanan yüzlerce partilinin talebiyle Milletvekili Cihan Pektaş “Dua” şirini okudu ve alanda bulunan partililerin tamamı “Amin” dedi.

İl Başkanı Celalettin Köse başta olmak üzere parti teşkilatlarının tam kadro katıldığı, havai fişeklerin atıldığı, uzun konvoyların oluşturulduğu kutlama programının ardından vatandaşlar olaysızca evlerine dağıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39