banner333

banner309

Yaralı komiserimiz dua bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde dün güvenlik güçlerine yönelik gerçekleşen bombalı saldırıda Gümüşhaneli Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş (40), ağır yaralı ve dua bekliyor.

Gümüşhane 01.04.2016, 18:17 01.04.2016, 18:19
Yaralı komiserimiz dua bekliyor
banner400
Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun Otogar Mevkii'nde teröristler polis servis midibüsü geçerken yol kenarındaki bomba yüklü aracı infilak ettirmiş ve 8 polis şehit olmuştu.

Olayın ardından 8 polis memuru şehit olurken, yaralanan 26 polisten birisinin Gümüşhane’nin merkeze bağlı Aktutan köyü nüfusuna kayıtlı Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş olduğu ortaya çıktı.

Durumunun ciddiyetini koruduğu ve dua beklediği ifade edilen Aktaş’ın evli ve bir çocuk babası olduğu, Artvin’de görevliyken geçici görevle Diyarbakır’a gittiği öğrenildi.

Olayın ardından bir mesaj yayımlayan İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, toplumsal barış ve huzur ortamını hazmedemeyen odaklar tarafından Diyarbakır’ın Bağlar İlçesinde Emniyet Görevlilerimizi taşıyan servis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı kınıyorum. Bu hain saldırı sonucu şehadet şerbeti içen Polis Memurlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diler, aynı saldırıda yaralanan Gümüşhane Nüfusuna kayıtlı Komiser Yardımcısı Tamer AKTAŞ ile diğer personelimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum."

Olay, Merkez Bağlar ilçesinin kent merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Şanlıurfa karayolu üzerindeki Bağcılar Mahallesi'nde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 

Diyarbakır'a başka illerden takviye olarak gelen polisleri taşıyan Çevik Kuvvet'e ait zırhlı midibüs, Evrim Alataş Caddesi üzerinde kavşağı döndüğü sırada, teröristler yol kenarına park ettikleri bomba yüklü aracı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. 




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11