banner333

banner309

“Yaptıklarım Yapacaklarımın Teminatıdır”

Türkiye’nin tek belde, Doğu Karadeniz’in tek kadın belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya beş yıl önce söz verdiği projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

Gümüşhane 06.03.2019, 13:30
“Yaptıklarım Yapacaklarımın Teminatıdır”
banner400

Türkiye’nin tek belde, Doğu Karadeniz’in tek kadın belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya beş yıl önce söz verdiği projeleri hayata geçirdiğini söyledi.

Kaya, yaptığı açıklamada, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti tarafından yeniden Özkürtün Belediye Başkanlığına aday gösterildiğini belirterek, “Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır” dedi.

“Yeni Hedeflerim Var”

Yeniden belediye başkanlığını kazanması halinde yeni hedefleri olduğunu ifade eden Kaya, şunları kaydetti: “Yapılan yolların dışında kalan stabilize yollar beton ve asfaltla kaplanacak. Toplu Konut İdaresi tarafından beldemize toplu konut yapılması için her türlü çaba harcanacak. Yüzde 55’i tamamlanan Kürtün Baraj Gölü Tatil Köyü’nün kalan yüzde 45’lik bölümü tamamlanacak. Beldemize düğün salonu kazandırılacak. Antik kent projesini hayata geçireceğiz. Rüzgar enerjisi ile elektrik üretimi gerçekleştirilecek. Belediye sosyal tesisi tamamlanacak. Süme Mahallesi sulama suyu projesi bitirilecek.”

“Söz Verdiklerimi Yaptık”

Başkan Kaya, beş yıl önce söz verdiklerini hayata geçirdiğini ifade ederek, yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Beldemize 10 adet işyeri ve terminal yapıldı. Beldemizin boş arazisine geçmişin izlerini taşıyan hayvan ve eşya figürleri ile Vadi Kültür Parkı oluşturuldu. Karayolu kenarına İpek Yolu Şelalesi yapıldı. Bank ve masalardan dinlenme alanları kazandırıldı. Cami altı değerlendirilerek 10 adet işyeri yapıldı. 12 adet bungalov ev ve 1 adet kır kahvesi yapıldı. Beldemizin led çalışması gerçekleştirildi. Gaz lambaları teknoloji ile birleştirilerek elektrikli lamba haline dönüştürüldü. 30 kişilik meclis salonu hayata geçirildi. 11 adet camlı kapalı kamelya beldemize kazandırıldı.Beldemize otobüs, vidanjör, kango, iş makinesi, çöp aracı, pikap ve itfaiye araçları kazandırıldı.”

Başkan Kaya, yapılacak olan yerel seçimlerde kalan hayallerini de hayata geçireceğini, en büyük hayalinin ise Özkürtün’ün ilçe olarak görmek olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (2)
vatandaş 5 yıl önce
duvar boyamakla, taş boyamakla bu iş olmaz.
mustqafaaydin 5 yıl önce
baskanbiranönceözkurtunuilceyapin
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11