banner333

banner309

Valilikten Bayram Mesajı

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Kurban Bayramı münasebetiyle bayram mesaj yayımladı. Memiş, Kurban Bayramı'nda birlik ve beraberliğin güçlendirilmesinin altını çizdi.

Gümüşhane 07.09.2016, 12:35 07.09.2016, 12:41
Valilikten Bayram Mesajı
banner400
Vali'nin mesajı şöyle:

"Yardımlaşma ve dayanışma  geleneğini  en güzel şekliyle  bizlere yeniden yaşatarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kırgınlık ve dargınlıkları sonlandırarak, milli ve manevi değerlerimizin idrakine varmamıza vesile olan, sonsuz rahmet ve bereketin sunulduğu mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmiş bulunmaktayız.

Yüce Rabbimize kayıtsız teslimiyetin göstergesi ve aynı zamanda öksüz, yetim ve ihtiyaç sahipleriyle kucaklaşmanın, yardımlaşma ve yakınlaşmanın da sembolü olan Kurban Bayramı, gündelik hayatın yoğun koşuşturması içerisinde en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının çevresindekileri fark etmesine, sevgi, saygı ve hoşgörüsünü artırarak akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine, bu münasebetle de milletçe kaynaşmamıza vesile olan en müstesna günlerin başında gelmektedir. Bu anlamda bizler, bayramlarımızı bu cennet vatan için şehit düşmüş ecdadımızın aziz hatırasına yakışır bir şekilde milli birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi için önemli bir fırsat olarak değerlendirmeli, başta kendi eş, dost ve akrabalarımız olmak üzere bütün hasta, yaşlı ve kimsesizleri ziyaret ederek, hayır dualarını almalı, yetimlerimizin başını okşayıp, onları da hediyelerle sevindirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, huzur ve güven ortamı içerisinde bu güzel günleri idrak edebilmemize imkân sağlamak için canlarını seve seve feda eden, başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, gazilerimizin, şehit ve gazi ailelerimizin, Gümüşhaneli hemşehrilerimizin, Aziz Milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa sevgi, saygı, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59