banner333

banner309

Vali Yavuz Onuruna Veda Programı Düzenlendi

Son Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliğine atanan ve bu hafta içerisinde şehirden ayrılması beklenen Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz için veda yemeği düzenlendi.

Gümüşhane 14.06.2016, 08:51 14.06.2016, 08:59
Vali Yavuz Onuruna Veda Programı Düzenlendi
banner400
 Gümüşhane’de 2 yıldır görev yapan ve 01 Haziran 2016 tarihli ve 29729 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 30 Mayıs 2016 tarihli ve 2016/8864 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Trabzon Valiliği’ne atanan Gümüşhane Valimiz Sayın Yücel Yavuz onuruna iftar yemeği ve veda programı düzenlendi.


Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Gümüşhane Valimiz Sayın Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Zafer Terzi, Baro Başkanı İsmail Taşdan, Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, ilçe ve belde belediye başkanları, muhtarlar, İl Genel Meclisi üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.


Programda, Vali Yardımcısı İsmail Özkan ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in ardından yaptığı konuşmada, Gümüşhane’de kısa olmasına rağmen dolu dolu iki yıl geçirdiğini ve meslek hayatı boyunca da kendisine verilen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduğunu dile getiren Sayın Valimiz, “Valilik mesleğine başlangıç açısından belki de Türkiye’de en şanslı Valilik Gümüşhane Valiliği’dir. Çünkü Gümüşhane homojen yapısı, devlete, millete ve değerlerine bağlılığıyla Türkiye’de haklı bir gurura ve yere sahip olan ender yerlerimizdendir. Burada görev yapmak herkese nasip olmaz. Bu bir gururdur, onurdur.” dedi.


Görevde bulunduğu iki yıllık süre içerisinde devletimizin ve milletimizin hizmetinde olmak gaye ve şiarıyla hareket ettiğini kaydeden Sayın Valimiz, Gümüşhane’de kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının, siyaset kurumunun ve vatandaşımızın bir arada, tam bir senkronize içerisinde çalışması niyetiyle yola çıktığını, bunu da büyük oranda başardığını belirtti.


Programın sonunda Sayın Valimiz bütün katılımcılarla tek tek vedalaşarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39