banner333

banner309

Vali Memiş Bayram Ziyaretlerinde Bulundu

Gümüşhane Valisi Okay Memiş bayram ziyaretlerinde bulundu.

Gümüşhane 16.06.2018, 17:43
Vali Memiş Bayram Ziyaretlerinde Bulundu
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş beraberinde Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Ak Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ve kurum müdürleri ile bir dizi bayram ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak bayram namazının ardından Gümüşhane Belediyesi’nin Kemaliye Camii avlusunda düzenlediği kahvaltılı programına katılarak vatandaşlarımızla bayramlaşan Vali Memiş, buradaki programın ardından Köprübaşı Polis Merkezi Amirliğinde görev yapan memurlarla bayramlaştı.

Polis Merkezi ziyaretinin ardından Vali Memiş ve beraberindekiler, bayram ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile devam ettiler. Burada vatani görevini yapmakta olan askerler ve subaylarla bayramlaşan Sayın Valimiz, Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Amirliğine geçerek itfaiye çalışanlarıyla bayramlaşarak programına devam etti.

Bayram ziyaretlerine 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları, devlet hastanesi çalışanları, hasta ve  hasta yakınlarıyla bayramlaşarak devam eden Vali Memiş ve beraberindekiler, son olarak ilimizde bulunan polis uygulama noktalarını ziyaret ederek görev yapan polis memurlarıyla bayramlaşarak ziyaretlerine son verdi.

Gün içinde valilik konutuna bayramlaşmak için gelen çocukları misafir eden Vali Memiş, onlarla bir süre sohbet etti ve kendilerine bayram hediyesi verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38