banner333

banner309

Vali Mayda Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verdi

Gümüşhane Vali Dr. Yusuf Mayda, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gümüşhane 19.07.2013, 16:18
Vali Mayda Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verdi
banner400
  Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Dr. Yusuf Mayda, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı,Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İhsan Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karademir, Ağır Ceza Reisi Esabil Yırtıcı, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Emniyet Müdürü Ahmet Can, İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, Meteoroloji Müdürü Nazım Kul, Gazi Aileleri Derneği Başkanı Cahit Erdoğan, şehit aileleri ve gaziler katıldı.



Ramazan münasebetiyle şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mayda, "Şehit ailelerimiz ve yakınları bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Onlar her zaman başımızın tacıdır. Kurtuluş savaşında,
Kore'de Kıbrıs'ta destanlar yazan kahraman ordumuzun verdiği şehitler gibi, iç güvenlik hizmetlerini yürütürken şehit olan asker ve polisimiz de bizim için aynı değerdedir. Bu Ramazan gününde bir kez daha şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimize Allah'tan rahmet yaşayan gazilerimize uzun ömürler ve ailelerine sağlıklı dolu huzurlu günler diliyorum." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46