banner333

banner309

Vali Kahvaltı Salonu Açılışı Yaptı

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Ayşegül Parlak’ın işletmeciliğini yaptığı Kahvaltı Salonu açılışına katıldı.

Gümüşhane 06.12.2017, 09:00
Vali Kahvaltı Salonu Açılışı Yaptı
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Ayşegül Parlak’ın işletmeciliğini yaptığı Kahvaltı Salonu açılışına katıldı.

Açılış törenine Valinin yanı sıra, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Şerif Bayraktar, Gümüşhane Defterdarı Turan Kemer, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali törende yaptığı konuşmada, Gümüşhane’nin genç kadın girişimcilerinden biri olan Ayşegül Parlak’ın açmış olduğu kahvaltı konseptiyle ev tadında müessesinin açılışını yaptıklarını kaydederek,  “Böyle her gün gelişen, farklı şekilde vatandaşlarımıza hizmet sunan hemşerilerimiz var. Kendisini tebrik ediyoruz. Belediyemizin birkaç tane mekanı var. Biz de bu mekanları genç girişimciler için düşünüyoruz, kafamızda böyle bir proje var. Turist otobüsü gelsin orada gümüş işleri, el sanatları satan yerden alışverişini yapsın. Bu tür sosyal mekanların açılmasını istiyoruz. Belediyemiz ilimize bir sinema salonu kazandırdı. Önümüzdeki günlerde AVM yapımına başlıyoruz. Parolamız şu; Gümüşhane’de yaşayan insanlarımız başka hiçbir şehirde yaşayan insanlara imrenmesinler. Her şeyi Gümüşhane’de bulabilsinler” dedi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen de, Gümüşhane’nin gelişip, büyüdüğünü kaydederek, “Gümüşhane güzelleşiyor. Bu salonumuzda çok güzel. İnşallah bol kazançlar nasip eder. Ben cesaretinden dolayı Ayşegül hanımı kutluyorum. Çok güzel, çok nezih olmuş” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37