banner333

banner309

Üstün'ün, Yoğun Gümüşhane Temposu !

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 4 günlük Gümüşhane temaslarında şapka çıkarılacak bir program izledi.

Gümüşhane 25.09.2013, 22:22
Üstün'ün, Yoğun Gümüşhane Temposu !
banner400
 KÖY ZİYARETLERİ
Peyder pey devam ettiği köy ziyaretlerinde Kelkit, Köse ve Şiran'ın köyleri olmak üzere 30’u aşkın köy gezisi gerçekleştiren Milletvekili Üstün’ün köy temaslarına İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Üyeleri, Birlik Müdürleri, İlçe Başkanları ve bazı teşkilat mensupları da katıldı. Ziyaretlerde, gezilen tüm köylerin talepleri ve bitirilen işleri yerinde incelenerek sıcağı sıcağına notlar alındı.


SADAK BARAJINDA SON ÇALIŞMALAR
Kelkit ilçesinde yılların hayali olan ve bittiğinde 7 bin 500 hektar alanı sulayacak olan Sadak Barajı'nın bitirilmesine 1,5 ay kala buraya da giderek incelemelerde buluna Milletvekili Üstün, “Artık uzun yıllar göç veren bu bölge baraj bitiminden sonra göç alacak. Başta başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, D.S.İ Genel Müdürlüğüne ve bu işi yakından takip eden 23. dönem Milletvekili Yahya Doğan'a teşekkür ederim.” dedi.
AÇILIŞLAR, UĞURLAMALAR, TEMEL ATMA TÖRENLERİ VE ZİYARETLER
Milletvekili Feramuz Üstün, temaslarında il merkezinde bir çiğ köfte dükkanının, Kelkit ilçesi Çimenli köyünde bir fırının açılış programlarına katılarak açılan iş yerlerinin kurdelalarını kesti. 
Köse ilçesinde yeni yapılacak olan özel bir yurdun temel atma törenine katılan Milletvekili Üstün, Kelkit ilçesinde Suriye'de savaştan kaçarak ilçede bir dernekte barınan Suriyeli çocuklarla bir araya geldi.
Gümüşhane merkez otogarından hacca gidecek olan hacı adaylarını uğurladıktan sonra Fatih Dolmuş Durağında minibüslerini yenileyen hat sahipleri ve şoförleri de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Milletvekili Feramuz Üstün, esnaf ve vatandaş gezilerinin yanı sıra, bazı ilçe ve köylerde cenaze namazlarına da katılarak, taziye evlerini ziyaret etti. 
Üstün'ün 2 yılı aşkın Milletvekilliği döneminde gösterdiği ‘Üstün’ temposu vatandaşlar nezdinde de büyük takdir topladı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
adnan bas 11 yıl önce
Kardesımızle gurur duyuyoruz tesekkurler
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39