banner333

banner309

Üstün, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gümüşhane 05.05.2015, 00:07 05.05.2015, 00:09
Üstün, Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner400

Haftaya Kelkit’te kurumları ziyaret ederek başlayan Üstün, öğlen sonrası programlarına il merkezinde devam etti. 

Kelkit’te Kelkit Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Adalet Sarayı, Kelkit Belediyesi, İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek kurum amirleri ve çalışanları ile bir araya gelen Üstün,ziyaretleri esnasında ilçeye yapılan yatırımların istişare ve değerlendirmesini yaptı. Üstün “ İlimize ve ilçelerimize yatırımlarımızı her alanda almaya devam ediyoruz. Nüfus oranına göre Türkiye’de en çok yatırım alan il sıralamasında ilk sıradayız bu sırayı korumaya devam edeceğiz. Bu yatırımlar önümüzde ki dönemde aynı oranla gelmeye devam ettikçe Gümüşhane ve ilçeleri kalkınmaya devam edecek.” Diyerek artık Gümüşhane ve ilçelerinde kaba inşaatın bittiğini, ince işçilikle marka kent haline getireceklerini belirtti. 

İL MERKEZİNDE ESNAF VE KIRAATHANE ZİYARETİ

Milletvekili Üstün öğleden sonra programlarına il merkezinde sürdürdü. Burada Gümüşhane esnafını ve kıraathaneleri ziyaret ederek hemşerileri ile bir araya geldi. 

HEDEFİMİZ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Milletvekili Üstün seçim çalışmaları esnasında yapmış olduğu açıklamasında “ Biz 2011 seçimlerinde aldığımız oy oranına göre üç milletvekili birden çıkarabiliyorduk. Yerel seçimlerde Türkiye dördüncüsü olduk. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye üçüncü olduk. Şimdi hedefimiz Türkiye birinciliği. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Porf. Dr. Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz sözü tutabilmek için mahalle, köy belde ilçe demeden çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Şuan yapılan anketlerde yüksek oy oranımızla Türkiye genelinde ilk sıralardayız. İnşallah bu yarışı sonuna kadar önde götürerek, hedefimiz olan birinciliği birlik ve beraberlikle elde edeceğiz.” Diyen Üstün çalışmaları esnasında büyük fedakarlıklarla, ülkenin refahı için, birlikte daha güçlü olmak için, 2023 hedefleri için, milletin bütünlüğü için, istikrar için, Gümüşhane’de ikinci yarıyı başlatmak ve büyümeyi devam ettirmek için yorulmadan çalışan bütün dava arkadaşlarıma, ak sevdaya gönül veren tüm hemşerilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45