banner333

banner309

Üstün ve Çimen'den Başsağlığı Mesajı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve AK parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Sezgin Demir için başsağlığı mesajı yayımladı.

Gümüşhane 25.09.2013, 09:03
Üstün ve Çimen'den Başsağlığı Mesajı
banner400

 AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, dün geceden beri kayıp olan ve saat 14.00 sıralarında trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği anlaşılan Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Sezgin Demir için başsağlığı mesajı yayımladı.



Üstün mesajında şu ifadelere yer verdi:



"
Köse ilçemizin Hastanemizde Başhekimlik görevini başarıyla yürüten, bölgede oldukça sevilen, vatandaşların gönüllerinde taht kuran sevgili kardeşimiz, doktorumuz Sezgin Demir'in acı haberi bizleri derinden üzmüştür. Ailesi nezdinde tüm yakınlarında, biricik eşine, Köseli hemşehrilerimize başsağlığı diliyor, bir daha bu tür acıların yaşanmamasını temenni ediyor, Dr. Demir'e Allah'tan rahmet diliyorum."




AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Sezgin Demir için başsağlığı mesajı yayımladı.



Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi:



Köse ilçemizin Devlet hastanesinin Başhekimi, kıymetli kardeşimiz Sezgin Demir'in acı ölüm haberini il dışında olduğum vakit öğrenmiş bulunmaktayım. Değerli kardeşimizin ölüm haberi beni derinden üzmüş ve yasa boğmuştur. İl dışında bulunmamdan dolayı kendisine düzenlenmiş olan törene katılamamanın üzüntüsünü yaşamaktayım. Kardeşimizin vatandaşlarımıza yapmış olduğu hizmetler vesilesiyle Cennet'te Peygamber Efendimize komşu olması duası ile kendisine Allah'tan rahmet; başta kıymetli eşi Tuğba Demir olmak üzere kederli ailesine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve Köse halkımıza başsağlığı dilerim.”


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11