banner333

banner309

Ünsal: Gümüşhane'nin Beş Yıllık Geleceğine Talibim

Gümüşhane’nin tanınmış iş adamlarından Tamer Ünsal, yaptığı yazılı açıklamayla AK Parti’den Gümüşhane Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunacağını açıkladı.

Gümüşhane 19.10.2013, 18:55 19.10.2013, 18:57
Ünsal: Gümüşhane'nin Beş Yıllık Geleceğine Talibim
banner400

Tamer Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada Gümüşhane’nin beş yıllık yerel yönetimine talip olduğunu, Gümüşhane’ye, dolayısıyla Gümüşhane halkına hizmet etmekten mutlu olacağını belirterek; “Halkın teveccühü, partimin desteği ile beraber yeni projelerimizle, yeni vizyon ve misyonumuzla doğduğum, çok sevdiğim, birçok hizmetlerde bulunduğum şehrimde olmaktan kıvanç duyuyorum”. Dedi.

Türkiye’nin her yerinde Gümüşhaneli kimliğini taşımaktan devamlı gurur duyduğunu belirten Tamer Ünsal, 2014 yerel seçimlerindeki yarışta kendisinin de yer alacağını söyleyerek Gümüşhane’yi her ziyareti esnasında halkın: “Tamer Bey, belediye başkanı olarak sizi görmek istiyoruz.” Taleplerine ve sık sık hemşehrileri tarafından gerek sözlü ve gerekse bizatihi telefonla “Ne zaman adaylığınızı açıklıyorsunuz” isteklerine, yazılı açıklama ile cevap verdi.

Tamer Ünsal şunları söyledi: “Önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değildir. Bir sevda gibi yüreğimde taşıdığım Gümüşhanelilik rozetime uygun olarak Gümüşhane’ye hizmetimin  öncelikli olmasıdır. Ve bu düşünce ile modern şehircilik hizmetini Gümüşhane’ye Allah’ın izni ile getireceğim” dedi.

Tamer Ünsal yaptığı yazılı açıklama, hep birlikte el birliği yaparak AK Parti’nin belediyecilik vizyonunu Gümüşhane ile tanıştırma vaktinin geldiğini, Ak Parti teşkilatı ile beraber bu ulvi yolda yürümeyi arzuladığını söyledi.

Ünsal; “Geleceğin Gümüşhanesini kurmak, daha yaşanabilir şehir hayalini gerçekleştirmek, temelleri sağlam atılmış alt yapı ve üst yapı sorununu gidermek, belediyecilikte Gümüşhane’yi Ak Günlere kavuşturmak için varlığımla Gümüşhane’me hizmet etmek benim için bir gururdur” diye ifade etti.

Tamer Ünsal son olarak şunları söyledi: “Gümüşhane’yi çok iyi tanıyorum. Güçlü ve zayıf yönlerinin neler olduğunu biliyorum. Yıllardır İstanbul’da belediyecilik hizmetlerinde bulunan bir uzman inşaat mühendisi olarak Allah nasip ederse, çözümün de adresiyim. Bizleri bu yolda teşvik eden, bizleri cesaretlendiren, yalnız bırakmayan ‘Bir an önce adaylığınızı bekliyoruz’ diyen sevgili hemşehrilerime ve AK Parti teşkilatının çok değerli  yönetici ve mensuplarına sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Sloganımız: “ BU DEFA AK PARTİ OLSUN”

Saygılarımla.

19.10.2013

Tamer ÜNSAL


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
HASAN TEK 11 yıl önce
sadece aday olmanizi bekleyen i̇nsanlarin ve akp teşki̇latinin üyeleri̇ne selam ve saygi duyarsan seni̇n i̇şi̇n çok zor be kardeşi̇m belki̇ bu şeki̇lde aday olabi̇li̇rsi̇n ama başkan olmayi hayalleri̇nde bi̇le göremezsi̇n
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38