banner333

banner309

'TTB Terörist Başı İçin Kaygılanmayı Bıraksın'

Türk Sağlık Sen Gümüşhane Şube Başkanı Mustafa Aydın, yaptığı açıklama ile terörist başı için Türk Tabipler Birliğinin (TTB) başlattığı girişimlere tepki gösterdi.

Gümüşhane 19.07.2013, 10:23
'TTB Terörist Başı İçin Kaygılanmayı Bıraksın'
banner400
 Türk Sağlık Sen Gümüşhane Şube Başkanı Mustafa Aydın,  yaptığı açıklama ile terörist başı için Türk Tabipler Birliğinin (TTB) başlattığı girişimlere tepki gösterdi.  

Aydın, “Türkiye’de bölücüler ne zaman bir faaliyete girişseler Türk Tabipler Birliği hemen ucunda tutuyor. Bir gün bile gazilerimizin sağlığı ile ilgilenmeyen onların hali nedir tedavileri nasıl gidiyor diye merak etmeyen TTB son olarak terörist başının sağlığı üzerinden başlatılan yeni kampanyada hemen yerini aldı ve Adalet Bakanlığı’na bağımsız bir doktor heyeti tarafından terörist başının muayene edilmesi için başvurdu. Hiç vakit kaybetmeden bu işi vazife bilen TTB teröristleri düşündüğü kadar doktorları düşünmüyor. Onların sorunları ve talepleri ile ilgilenmiyor.” dedi.

TTB’nin bu sevgisini açıklaması gerektiğini kaydeden  Aydın, “TTB bu işleri niye bu kadar seviyor ve uğraşıyor. Bir açıklama yapmalıdır. Yoksa TTB terörist başının serbest bırakılmasının sağlıkla ilgili alt yapısını oluşturma görevini mi üstlendi? TTB teröristi başı için kaygılanmayı bıraksın, sivil toplum örgütü olarak doktorlar adına üzerine düşen sorumluluklarla uğraşsın. Vaktini buna harcasın ?” şeklinde konuştu.

Bağımsız bir doktor heyeti istemenin en son TTB’nin yapacağı iş olduğunu kaydeden Türk Sağlık-Sen 
Gümüşhane Şube Başkanı Mustafa Aydın, “TTB devletin görevlendirdiği doktorlara mı güvenmiyor mu ki böyle bir talepte bulunabiliyor. Kendi meslek mensuplarına böyle bir ithamı yapacak en son kurum TTB olmasına rağmen ne yazık ki böyle bir talebi hiç düşünmeden dile getiriyor. Doktorlarımızın böyle bir sivil toplum örgütü ile temsil edilmesi karşısında sadece yazık diyorum.” dedi.

TTB’nin bu işlere devam etmesi halinde adını değiştirmesini öneren Aydın, sözlerine şöyle devam etti: “Türk Tabipler Birliği bu yanlışlardan vazgeçmeyecekse, ben böyleyim demekte ısrar edecekse tavsiyemiz isimlerini değiştirsinler ve Türk doktorlarını daha fazla üzmesinler. Türk Tabipler Birliği yerine Tutuklu Teröristlere Bakım Birliği olarak adlarını değiştirirlerse bari yaptıkları işlere daha uygun bir isme sahip olurlar.”


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39