banner333

banner309

Tesisler Şube Müdürü Erdem Şekerli'nin Çalışma Azmi

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesisler şube müdürü Erdem Şekerli, fark oluşturuyor.

Gümüşhane 18.03.2018, 12:00
Tesisler Şube Müdürü Erdem Şekerli'nin Çalışma Azmi
banner400

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesisler şube müdürü Erdem Şekerli, fark oluşturuyor. Azmi ve çalışkanlığıyla göz dolduran ve kurumunda ki herkesin takdirini kazanan Şekerli'ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü israfil Aslan da destek oluyor.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Elektrik Teknisyenliği ve son olarak Teknikerlik görevlerini ifa eden Şekerli, geçtiğimiz yıl Gümüşhane Valisi Okay Memiş tarafından vekâleten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü olarak görevlendirilmişti.

Yaklaşık olarak bir yıldır bu görevde bulunan şekerli, başarıyla yürüttüğü şube müdürlüğü görevinin yanısıra, bir yandan  kurumundaki resmi işlerin takibini yapıyor, diğer yandan da;
merkez ve ilçe  müdürlüklerindeki tüm tesislerle ilgili Elektrik-Elektronik, Isıtma ve diğer işlerle olan arızalara eskiden olduğu gibi şube müdürlüğü görevinde de bizzat kendisi giderek arızaları yerinde gidermeye ve onarmaya devam ediyor.

Gümüşhanespor'un iç saha maçlarını oynadığı Yenişehir stadında, ses yayın ve anos spikerliği de yapan Şekerli, yeri geliyor vinçin üzerinde statta ki aydınlatma projektörlerini onarıyor, yeri geliyor merdivene çıkıp skorbord cihazlarının arızalarını gideriyor.

''KULLAN AT YENİSİNİ AL' ALIŞKANLIĞINA SON VERDİK"
Günümüzün yaygınlaşan "kullan-at-yenisini al" tüketim alışkanlığı yerine, eskiyen ürünleri onarıp tamir ederek kamu kaynaklarının israf edilmesinin önüne geçtiklerini belirten Şekerli, Merkez ve tüm ilçelerdeki tesislerde bulunan Elektrik-Elektronik cihazların bakım ve onarımlarını kendilerinin yaptıklarını belirterek, böylece kamu bütçesinden hemde zamandan büyük bir tasarruf sağladıklarını kaydetti.

Kamunun bir kuruşunu israf etmeden kurumlarında en verimli hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade eden Şekerli, "Bana teveccüh gösteren büyüklerimin bana duydukları güvene her zaman layık olmaya çalışıyorum. Bana devredilen vekâletin sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmek için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da elimden gelen tüm gayretleri göstereceğim."dedi.

Gümüşhane'de ve spor camiası içerisinde de gösterdiği tavır ve davranışlarıyla da her kesimden insanların beğenisini kazanan tesisler şube müdürü Erdem Şekerli, son olarak şunları söyledi; "Benim için çalışmanın ayrı bir güzelliği var. Görevimi en iyi şekilde ifa etmek  benim için önemli.Doğru ve verimli çalışmak başarıyı getiriyor ve buda beni vicdanen rahatlatıyor."ifadelerini kullandı.

GENÇLİK HİZMELERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ ASLAN'DAN ŞEKERLİ'YE TEŞEKKÜR!
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan; “Erdem bey bizim değer verdiğimiz liyakatlı bir şube müdürümüz. Gerek İl müdürlüğümüzde,  gerekse ilçe müdürlüklerimizdeki tüm tesislerimizle ilgili Elektrik elektronik, ısıtma ve diğer işlerle olan teknik arızaları mesai meftumu gözetmeden bizzat yerinde gideriyor ve takibini yapıyor.
Onun çalışma azmi, çalışkanlığı, gayreti örnek teşkil ediyor ve bizi mutlu ediyor. Herkesin de takdirini kazanıyor. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38