banner333

banner309

Taraftarlar’dan, Taka Gazetesine Kınama

Taka Gazeesi’nin, Gümüşhane’ye yapılacak olan hava alanı ile ilgili dalga geçer karikatür yayınlamasına Gümüşhanespor Taraftarlar Platformu da kınam mesajı yayımlayarak tepki gösterdi.

Gümüşhane 22.11.2017, 12:21
Taraftarlar’dan, Taka Gazetesine Kınama
banner400

Gümüşhanespor Taraftarlar Platformu’nun yaptığı açıklama şu şekilde oldu;

TAKA Gazetesinde , gazetenin yazı işleri müdürü Harun Yavruoğlu imzası ile yayınlanan Gümüşhane Havalimanı konulu karikatürde “Uçuyoruz Gümüşhanede kimse kalmadı” şeklinde  Gümüşhaneyi küçümseyici anlam taşıdığı açık ve net olan bir karikatür yayınlandı.İlk bakışta bazılarınca mizah olarak nitelendirilen bu karikatür aslında bir bakış açısının göstergesi idi. Bahsi geçen zat gelen tepkiler üzerine karikatürü Gümüşhaneliler uçağı çok sevdiği için böyle ifade kullandım diyerek özrü kabahatinden büyük bir açıklama yaptı.

Trabzonda binlerce Gümüşhaneli,Gümüşhanede  çok sayıda Trabzonlu yaşıyor.Karadeniz illeri içerisinde et ve tırnak gibi olan bu iki şehri, Harun Yavruoğlu gibi  kişiler birbirine düşüremez.

TAKA gazetesi sahiplerini, Gümüşhanelilerden özür dilemeye ve bunu bir köşe yazısı ile değil birinci sayfadan yayınlamaya , Harun Yavruoğlu gibi kişileri de gazetelerinde barındırmamaya davet ediyoruz.

Gümüşhanespor Taraftarlar Platformu

Yorumlar (1)
Dede korkut 6 yıl önce
Sahilde "beynine" yeteri güneşi alamayınca örümcekağı dolanmış. Davetimizdir ziğanaya çık hatta daha da aş gel, açık hava iyi gelir o "beyin"lere..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09