banner333

banner309

Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneğinden Ramazan Ruhunu Yaşatan İftar Programı

Sultanbeyli Gümüşhane ili ve ilçeleri Kültür yardımlaşma derneği (GÜMÜŞDER) 2018 yılı geleneksel iftar programı ramazan ayının manevi ikliminde Kuran tilavetleri, ilahiler, Semazen Gösterileri ve dualarla yapıldı.

Gümüşhane 26.05.2018, 09:00 12.06.2018, 09:07
Sultanbeyli Gümüşhaneliler Derneğinden  Ramazan Ruhunu Yaşatan İftar Programı
banner400

Sultanbeyli Gümüşhane ili ve ilçeleri Kültür yardımlaşma derneği (GÜMÜŞDER) 2018 yılı geleneksel iftar programı ramazan ayının manevi ikliminde Kuran tilavetleri, ilahiler, Semazen Gösterileri ve dualarla yapıldı.

Sultanbeyli ilçesinin en güzel mekanlarından NEV-İ MEKAN da 24 Mayıs Perşembe günü yapılan iftar programına Gümüşhaneli hemşerilerin yoğun katılımı olduğu görüldü.Programda genç hafızlar Salih GÜNEY ve Musa KAGIT tarafından Kuranı Kerim hatmi şerifleri ve ilahiler okuyarak katılımcılara Kuran ziyafeti yaşattılar.İftar programında dernek başkanı Abdulkerim YILDIZ katılımcılara hitap ederek “GÖNLÜMÜZDE VE SOFRAMIZDA YERİNİZ VAR” Davetine icabet eden misafir ve hemşerilerine teşekkür etti.

Başkan YILDIZ Konuşmasında Dernek çalışmalarını özetleyerek “Dernek anlayışı olarak derneklerin kahvehane işletmeciliği olarak görmeyerek, hemşerisine katkı sağlayan, hemşerilerini nitelikli bireyler haline gelmesi için Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk eğitimi Müdürlüğü işbirliğinde kurslar ve seminerler düzenledik, devam etmekteyiz. bu kurslardan Arıcılık, Meyve Yetiştiriciliği, Ceviz Yetiştiriciliği, Seracılık, Bilgisayar İşletmenliği, Yöresel Folklor kurslarını tamamladık, Emlak Danışmanlığı kursumuz ise devam etmektedir.”dedi.YILDIZ dernek olarak yapılan faaliyetlere yoğun olarak katılım sağlayarak hemşerilerimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

Programda konuşma yapan GÜDEF Genel Başkanı Vahit OLGUN Sultanbeyli derneğinin faaliyetlerini ve çalışmalarını takdir ederek yönetimi tebrik etti. Çalışmalarında başarılar diledi.Hemşerileriyle beraber olmanın Mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İftar programına Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Erkan DİNÇ,GÜDEF Genel Başkanı Vahit OLGUN,Ümraniye Gümüşhaneliler Derneği ( GÜYAD ) Başkanı Tahsin SÖĞÜT, Beykoz Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Tahir SOYLU,Sultanbeyli Şoförler Odası Başkanı Sefa POLAT,Sultanbeyli Belediyesi Meclis Üyesi İsmail YILMAZ,Sultanbeyli Meclis üyesi,Belediye Encümeni Hüseyin GÜNER,Sultanbeyli Mutahhitler (SULMED) dernek başkanı Erol DEMİR,Sultanbeyli Tokatlılar Dernek Başkan y.Hayrettin ÖZDEMİR, Adil Mahalle Muhtarı Kenan COŞKUN, Kelkit Söğütlü Dernek Başkanı Rasim KARA,Kelkit Yeşilpınar Köyü Dernek Başkanı Alim İNCİ,Kelkit Gültepe köyü dernek Başkanı Neşet COŞAR, Gümüşhane Merkez Arzular Beldesi Dernek başkanı Salih YEŞİL, Kelkit Bindal Köyü Dernek başkanı Ugur ESER,Kelkit Güzyurdu Köyü Dernek Başkanı İsa BULUT,Kelkit Belenli dernek Başkanı Abdurrahman SEVEN,Gümüşhane Merkez Pehlivantaş Köyü dernek başkanı Bünyamin KAZ, Kelkit Bulak Köyü dernek başkanı Mustafa DEMİR ile dernek yönetim kurulları ve işadamları,esnaflar,kadınlar katıldılar.

İftar sonrasında Semazen gösterisi ile katılımcı hemşerilere görsel ziyafet sunuldu. Program dernek başkanı Abdulkerim YILDIZ’ın Yönetim kuruluna, Dernek Gençlik Kollarına,Dernek Kadın kollarına ve tüm katılımcılara teşekkür ederek sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39