banner333

banner309

Süleymaniye, Kış Sporları Turizm Merkezi Olacak

Gümüşhane'nin eski yerleşim yeri olan Süleymaniye Mahallesi ile ilgili hazırlanan "Süleymaniye Kış Sporları Turizm Merkezi" çevre düzeni planının, Kültür Ve Turizm Bakanlığı onayından geçtiği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sunulacağı bildirildi.

Gümüşhane 10.01.2014, 14:07 10.01.2014, 14:08
Süleymaniye, Kış Sporları Turizm Merkezi Olacak
banner400

 Gümüşhane Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 2013 yılı içerisinde hazırlananSüleymaniye Kış Sporları Merkezi çevre düzeni planının, Kültür Ve Turizm BakanlığıProje Değerlendirme İnceleme Kurulunca onaylandığı belirtildi.


Onaydan geçen planın önümüzdeki günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının da onayına sunulacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Süleymaniye Turizm Merkezi içerisinde gerçekleştirilmekte olan Koruma Amaçlı İmar Planı ve Kentsel Dönüşüm Projesi ise Belediye, Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, Kültür ve Turizm Bakanlığının onayından geçerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sunulacak aşamaya gelmiştir. Valiliğimizce Süleymaniye Kış Sporları Turizm Merkezinde gerçekleştirilecek her iki projenin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına nihai onay için gönderilmesi aşamaları sıkı bir şekilde takip edilmektedir. Proje onayları gerçekleştiğinde turizm merkezinin altyapı planlamasını bitirmiş olacağız. Projenin gerçekleştirilmesi konusunda tüm süreç boyunca her türlü desteği sağlayan milletvekillerimiz Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün'e, proje ile yakından ilgilenen tüm bakanlık mensupları, Gümüşhaneli hemşehrilerimiz ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz." 

Yorumlar (1)
inşallah 10 yıl önce
böyle birsey olursa mükemmel olur ya
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44