banner333

banner309

Sosyal hizmet çalışanları yemekte buluştu

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanlığı Mart ayının üçüncü salı günü kutlanan sosyal hizmet günü dolayısıyla program düzenledi.

Gümüşhane 19.03.2018, 09:00 20.03.2018, 14:14
Sosyal hizmet çalışanları yemekte buluştu
banner400

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanlığı Mart ayının üçüncü salı günü kutlanan sosyal hizmet günü dolayısıyla program düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Ercan Çimen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Özcan, Müdür Yardımcıları Numan Orhan, Yakup Pezük, Sosyal Hizmet Birim Yöneticileri, AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Yunus Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Memur Sen ve Sağlık-Sen Engelli Komisyonu Başkanı Coşkun Tuncer ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Sağlık-Sen Üyeleri ve çalışanları katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Yunus Yılmaz, “Sosyal hizmet öncelikli olarak ihmal, istismar ve şiddet mağduru olan çocuk, kadın, yaşlı ve engelli bireylere olmak üzere toplumun tamamına hizmet veren, zor çalışma şartlarında, sürekli hizmet vermeyi gerektiren bir alandır. Sosyal hizmet uzmanları ve sosyal hizmet alanında çalışanlar, mesleki bilgi ve becerileri ile toplumun refahı için uygulamalarını büyük bir özveri ile sürdürmektedir. Din, dil, ırk ayrımı gözetmeden toplumun tamamına hizmet verme gayesi ile çalışan başta sosyal hizmet uzmanları olmak üzere sosyal hizmet alanında çalışan tüm meslek gruplarının dünya sosyal hizmet gününü kutluyor programda emeği geçen Sağlık-Sen Yönetimi ve aile sosyal politikalar temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Birçoğumuzun yapamadığı veya yerine getirmekten kaçındığı sorumlulukları, kısıtlı imkan ve şartlarda, hak ettikleri ücretlerin çok altında yerine getiren sosyal hizmet çalışanlarının taleplerinin karşılanarak çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini kaydeden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Özcan da konuşmasında, “Böyle bir etkinlikte bizleri ve çalışanlarımızı bir araya getiren sağlık-sen gümüşhane şube başkanımız yunus yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bütün çalışanlarımızın gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu

Programa katılan Belediye Başkanı Ercan Çimen ise “toplumun en hassas kesimlerine hizmet eden sizlerin bu anlamlı gününüzü kutluyorum” diyerek sözlerine başladı ve “Zor bir coğrafyada yaşamamıza rağmen bunu bahane etmeden vatandaşımıza en iyi hizmeti sunma adına gece gündüz gayret sarf ediyoruz. Kurumunuzun yol sorununun çözümü noktasında da yeni bir imar tadilatı çalışmamız var bu çalışmalar neticesinde en yakın zamanda yol sorununu çözüme kavuşturulacak” dedi.

Program yemek ikramı, karşılıklı fikir alış verişi ve sohbetle sona erdi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59