banner333

banner309

Şehir girişine "Gümüşhane" yazısı yazıldı.

Gümüşhane Belediyesi tarafından şehrin Trabzon istikametindeki girişine dev harflerle "Gümüşhane" yazısı yazıldı.

Gümüşhane 09.05.2017, 21:06
Şehir girişine "Gümüşhane" yazısı yazıldı.
banner400

Şehrin girişine 'Gümüşhane' yazısı yazıldı

Gümüşhane Belediyesi tarafından şehrin Trabzon istikametindeki girişine dev harflerle "Gümüşhane" yazısı yazıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen’in talimatıyla Trabzon’dan şehre giriş noktası olan Özcan Mahallesi İstiklal Caddesi başlangıcı noktasında 21 metre boyunda, 2 metre yüksekliğinde hazırlanan "Gümüşhane" yazısı tamamlandı.

Çevre düzenlemesi ve peyzajı yapıldıktan sonra geceleri de aydınlatılacak olan "Gümüşhane" yazısı önünde ilk hatıra fotoğrafını da Belediye Başkanı Ercan Çimen çektirdi.

Başkan Çimen’in seçildikten sonra kullandığı ve ulusal kitaplara ilham konusu olan kalp şekli içerisinde “Altın kalpli insanların şehri” yazılı, Süleymaniye Mahallesi Sultan Süleyman Han Camii, Daltaban Çeşmesi ve Zeki Kadirberoğlu Konağının figürlerinin yer aldığı logonun da bulunduğu alan ayrıca Belediye’nin yürüyüş yolu projesinin başlangıç noktası olma özelliği de taşıyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’ye gelen yerli ve yabancı turistlerin ve şehir sakinlerinin hatıra fotoğrafı çektirmesi adına böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, şimdiden çok sayıda olumlu tepki aldıklarını söyledi.

Uygulamanın yapıldığı noktanın İstiklal Caddesinde yapılacak olan yürüyüş yolunun başlangıcı olduğunu, bu alanda sosyal alanlar, peyzaj çalışmaları yapacaklarını da kaydeden Başkan Çimen, aynı yazıdan bir tane de şehrin Bayburt istikametindeki girişinde bulunan Sema Doğan Parkının olduğu bölgeye yapılacağını da kaydetti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11